O misiune economică în Albania va prezenta soluții SMART CITY la Tirana și Vlora

În perioada 22-27 septembrie 2021, Camera de Comerț Bilaterală România-Albania organizează o misiune economică în Albania și Muntenegru, din care vor face parte reprezentanți ai unor companii din domeniul IT&C, turism, construcții, comerț, transporturi și protecția mediului.Albanaia

Delegația română va avea întâlniri cu primarii din Vlora și din Tirana, pentru prezentarea unor soluții SMART CITY în vederea dezvoltării unor posibile colaborări. Totodată, sunt programate întâlniri cu oameni de afaceri albanezi din diverse domenii.

Printre companiile din domeniul IT&C se regăsesc Pure Storage – Vendor de tehnologii de stocare si protectie a datelor; Temperfield – Integrator de tehnologii avansate; Kampos Group Telecom – Soluții de telecomunicații; Symme3d Manufacturing – Centru de cercetare și producție de echipamente originale pentru manufactura aditivă; SensyTouch – Producator de sisteme multi-touch.

În timpul misiunii economice, membrii delegației vor participa la invitația primită din partea Fundației ,,Nicolae Iorga” a aromânilor din Albania, la inagurarea școlii ”10 Mai 1905” din Selenice, regiunea Vlora, prima școală din Albania cu predare în aromână și în limba română.

Delegația Camerei de Comerț Bilaterale România Albania va face donații pentru noua școală, constând în echipamente și sisteme IT puse la dispozitie de companiile participante la misiunea economică.

Împreună cu Ambasada română din Muntenegru, cor avea loc întâlniri cu reprezentanții Camerei de Comerț din Muntenegru, precum și la întâlniri cu mediul de afaceri din Muntenegru. Vor fi efectuate vizite la diverse obiective economice în vederea stabilirii unor relații comerciale.

 

Sursa foto: Kj1595 via Wikimedia Commons

 

CITEȘTE ȘI:

FGA primeşte cereri de deschidere a dosarelor de daună în cazul City Insurance

Certificatul Covid-19 devine obligatoriu în Italia pentru toți angajații. Obligațiile companiilor

 

Adaugati comentariu