Noul Renault Express Van disponibil în România

Renault deschide comenzile în România pentru noul Express Van. O utilitară practică și eficientă, ideală pentru business-urile care caută un vehicul cu un bun raport calitate-preț și care să răspundă nevoilor lor esențiale. Noul Express Van va fi lansat pe piața din România în două versiuni de echipare - Generic și Confort, cu prețuri începând de la 12.950 Euro (TVA inclus).

Noul Express Van are un design exterior dinamic și robust, în coerență totală cu ADN-ul Renault. Având dimensiuni generoase pentru un vehicul de 4,4 metri, este ușor de încărcat, are un interior modern care încorporează o mulțime de spații de depozitare și scaune confortabile și durabile.

Elemente de design Express Van

La exterior, noul Express Van se remarcă prin designul robust. Unul care scoate în evidență finisajele și accentele cromate. Bara de protecție verticală, grila înaltă a radiatorului și semnătura luminoasă a farurilor LED în forma literei C, devenită marcă a identității Renault, subliniază robustețea. Dar și codurile stilistice distincte ale gamei de utilitare. Caroseria noului Express Van poate fi personalizată în culorile: Blanc Glacier, Gris Urban, Noir Nacre, Gris Highland și Bleu Iron.

Interiorul încorporează un tablou de bord modern orizontal, cu linii clare. Menit să evidențiaze volumul habitaclului. Cu aproape 48 de litri de spațiu de depozitare în cabină și un volum de încărcare de 3,3 până la 3,7 m³, noul Express Van oferă un spațiu de stocare foarte generos.

Noul Express Van are 1,91 m spațiu de încărcare pe podea (cu peretele despărțitor acoperit complet) într-un vehicul lung de 4,39 m. În plus, beneficiază de o ușă laterală glisantă de 716 mm lățime. Mai practic ca oricând, poate suporta o sarcină utilă maximă de 780 kg cu un motor pe benzină. Valoare este de 650 kg cu unul pe motorină.

Echipare multimedia: Radio Connect R & Go sau Renault EASY LINK 8’’

Disponibil cu Radio Connect R & Go, noul Express Van încorporează un ecran tactil de 8” (color, format landscape). Iar atunci când este echipat cu sistemul multimedia Renault EASY LINK vine împreună cu două difuzoare și două tweetere. Cu ajutorul aplicației R & Go Radio Connect cu Bluetooth se pot accesa funcțiile telefonului și vehiculului într-un mod ergonomic și intuitiv.

Mai multă siguranță la volan

Noul Express Van lansează un set de noi sisteme de asistență la conducere. Acestea sunt menite să îmbunătățească semnificativ siguranța la volan și vizibilitatea șoferului. Noul Express Van a fost echipat cu o oglindă convexă cu vedere panoramică. Ea oferă vizibilitate în unghiul mort al oglinzii retrovizoare exterioare. Astfel că este deosebit de utilă în timpul manevrelor în spatii înguste.

Modelul mai este dotat cu:

  • Sistemul de detectare și avertizare a prezenței unui vehicul în unghiul mort
  • Sistemul Trailer Stability Assist, care reduce oscilația remorcii, fără a limita viteza de conducere. Astfel că îmbunătățește manevrabilitatea în condiții dificile cauzate de vânt sau starea drumului.
  • Sistemul Hill Start Assist alături de ESC. Acesta menține vehiculul staționat timp de aproximativ două secunde pe pante cu o înclinație mai mare de 3%.
  • Cruise Control și limitator de viteză,  care se pot accesa foarte ușor datorită amplasării butoanelor pe volan.

Renault Express în România

Noul Express Van va fi lansat pe piața din România în două versiuni de echipare, Generic și Confort. Express Generic vine cu motorizare pe benzină de 1.3 100 CP, cu prețuri începând de la 12.950 Euro (TVA inclus) și cea diesel – 1.5 Blue dCi 75, cu prețuri de la 14.050 (TVA inclus). În versiunea de echipare Confort, noul model vine în plus cu motorizarea Blue dCi 95, cu prețuri care pornesc de la 13.600 Euro (TVA inclus).

Ambele versiuni de echipare, Generic și Confort au o deschidere a ușilor spate la 180°. Ceea ce permite încărcarea cu ușurință a obiectelor cu o lățime de 1,2 metri. În plus, sistemul de avertizare la schimbarea treptei de viteză ajută la reducerea consumului de combustibil. Iar geamurile actionate electric oferă un plus de confort.

 

Adaugati comentariu