Noul HTC One M9, vârful de gamă al anului 2015, lansat în România

Noul smartphone HTC One M9 a fost inaugurat, în mod oficial, pe data de 31 martie, urmând ca din 3 aprilie să ajungă în magazine, în două variante de culoare: bicolor, combinând argintiu și auriu rosé (Gold on Silver), precum și Gunmetal grey. Noul HTC One M9 se dorește definiția frumuseţii şi eleganţei clasice și fără vârstă, care combină perfect stilul cu înalta performanţă, fiind vârful de gamă al anului 2015. Mai multe detalii despre HTC One M9, în continuare.
htc one m9 romania - floteauto 1

htc one m9 romania - floteauto 1Noul HTC One M9 impresionează prin performanțele excepționale și prin designul spectaculos şi reprezentativ, rezultatul a trei ani de excelenţă care combină tot ce e mai bun din modelele premiate HTC One M7 şi HTC One M8. Dotat cu procesor Qualcomm® Snapdragon™ 810 octa-core pe 64 de biți, cu cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android, 5.0 Lollipop, și cu versiunea cea mai evoluată a interfeței HTC Sense™, ajunsă la versiunea 7.0, smartphone-ul asigură o experiență de utilizare unică, iar marginile distincte din metal completate perfect de curbe elegante conferă noului HTC One M9 aspect de bijuterie ultra-performantă.

Prin HTC Sense™ 7 și un HTC BlinkFeed™ acum și mai inteligent, telefonul reinventează ecranul de pornire și îl face chiar mai intuitiv și personalizabil în cel mai mic detaliu, fie că utilizatorii se află acasă, la muncă sau la distracție. Dotat cu EYE™ Experience, smartphone-ul oferă consumatorilor posibilitatea să surprindă fiecare moment în fotografii incredibile cu camera foto principală de 20 de megapixeli sau cea frontală UltraPixel™, remarcabilă în condiții de iluminare slabă. Totodată, prin aplicaţia HTC Zoe™ conținutul foto și video poate fi editat automat, pentru a adăuga muzica preferată şi a le oferi prietenilor posibilitatea să completeze colecţia cu propriile lor fotografii, împărtăşind într-un mod inedit fiecare moment.

htc one m9 romania - floteauto 2Noul HTC One M9 garantează un sunet impresionant, datorită sistemului HTC BoomSound™. Difuzoarele frontale duale specifice smartphone-urilor din familia HTC One, combinate acum cu simularea sunetului 5.1 Dolby® Surround, oferă o experienţă cinematică multidimensională extraordinară. Combinaţia unică dintre HTC BoomSound, Dolby Audio™, un profil de sunet fin acordat şi tehnologia Qualcomm® Immersive Audio oferă tuturor melodiilor şi filmelor amprenta inconfundabilă a noului HTC One M9.

Totodată, prin HTC Connect™, noul smartphone HTC oferă o experienţă multimedia inedită, dincolo de telefon. O glisare cu trei degete pe ecran conectează telefonul la difuzoarele externe sau televizoarele compatibile de la producători de top, precum Harman Kardon, iar integrarea HTC Connect cu platforma media inteligentă Qualcomm® AllPlay™ și cu tehnologia media wireless Blackfire Research™ permite redarea de conținut video de înaltă calitate de pe smartphone pe multiple dispozitive de divertisment.

Pentru un aspect memorabil, noul HTC One M9 va fi disponibil împreună cu o gamă de accesorii unice şi personalizabile, incluzând a doua generaţie de huse HTC Dot View. Noile huse aduc o personalizare retro printr-o gamă de noi funcţii şi opţiuni de culoare, remarcându-se prin spatele transparent care protejează smartphone-ul fără a-l ascunde de lume.

HTC One M9, succesorul modelului One (M8) recunoscut cu numeroase premii la nivel internațional, se remarcă prin designul de excepție, performanțele impresionante și experiența mobilă inegalabilă. Ne bucurăm să aducem noul vârf de gamă HTC în România într-un timp atât de scurt de la momentul lansării la nivel global și suntem încrezători că va fi cel puțin la fel de apreciat ca predecesorul său”. (Mihai Nodea, Regional Manager, HTC România, Ungaria și Moldova)

htc one m9 romania - floteauto 3Pe scurt, HTC One M9 este o combinaţie unică de eleganţă şi performanţă care oferă o experiență mobilă inegalabilă, prin designul impresionant, interfața HTC Sense™ 7 cu EYE™ Experience, camera incredibilă de 20 de megapixeli, sunetul excepțional HTC BoomSound™ cu 5.1 Dolby® Surround și o experiență multimedia inedită prin HTC Connect™.

 

Adaugati comentariu