Nokian Tyres, premiată pentru realizările în reducerea emisiilor de CO2

Compania Nokian Tyres a fost nominalizată drept una dintre cele mai sustenabile companii din lume. În urma acestei nominalizări, compania a primit distincţia Bronze Class în categoria Auto Components (Componente auto) a anuarului RobecoSAM Sustainability Yearbook 2018.RobecoSAM este o companie cu experienţă în analiza sustenabilităţii, a cărei evaluare anuală se concretizează într-un raport deosebit de cuprinzător şi echitabil despre modul în care este implementată sustenabilitatea în cadrul companiilor din întreaga lume.

În acest an, Nokian Tyres a primit, de asemenea, şi premiul „Industry Mover” (Motorul industriei). Acest premiu este acordat companiei care a realizat cel mai mare progres din industria sa în ceea ce priveste performanţa durabilă, în comparaţie cu anul anterior.

Progresul Nokian Tyres a fost de asemenea remarcat şi în anul anterior, când compania şi-a îmbunătăţit semnificativ performanţa sa conform evaluării de sustenabilitate realizate de Dow Jones, obţinând rezultate de aproape două ori mai mari decât media rezultatelor din industria sa şi fiind evaluată drept cea mai sustenabilă companie producătoare de anvelope în clasamentul Dow Jones Sustainability World Index.

 

Citetiţi articolul integral pe www.floteauto.ro

Adaugati comentariu