MOL şi Total extind reţeaua de acceptare a cardurilor de carburant

Companiile MOL şi Total au semnat un acord care va face mai uşoare deplasările prin Europa pentru clienţii lor comerciali.
monitorul

Acordul prevede acceptarea cardurilor Grupului MOL de către Total în reţeaua sa de staţii de servicii din Franţa, Belgia, Luxemburg, Olanda şi Germania. În acelaşi timp, cardurile de carburant ale Total vor fi acceptate în reţeaua de staţii de servicii MOL şi Slovnaft din Ungaria, România, Slovenia şi Slovacia.

Într-o primă etapă, începând din februarie 2019, cardurile de carburant Total sunt acceptate în reţeaua MOL din Ungaria şi România. Cardurile de carburant emise de Grupul MOL sunt acceptate în reţeaua Total din Franţa, Belgia, Luxemburg, Olanda şi Germania. Procedura de acceptare a cardurilor Total în Slovenia şi reţeaua Slovnaft în Slovacia va fi finalizată în următoarele luni.

Ca urmare a acestui acord, cardurile emise de Mol vor fi acceptate în aproximativ 7.000 de staţii de servicii de pe teritoriul Europei. În acelaşi timp, cardurile Total vor fi acceptate în peste 17.000 de puncte de vânzare.

Cardurile de carburant MOL Grup permit achiziţionarea, fără numerar, de carburant şi produse şi servicii conexe într-o reţea de acceptare extinsă în 10 ţări din Europa. Aceasta soluţie convenabila pentru segmentul B2B simplifică administrarea flotelor şi ajuta la reducerea costurilor operaţionale ale acestora, asigurând totodată control deplin al costurilor. Pe lânga realimentare, cardurile oferă posibilitatea de a plăti taxele de drum în majoritatea ţărilor europene, precum şi rambursare TVA şi accize pentru achiziţii în străinatate.

Cardurile de carburant Total facilitează realimentarea fără numerar, achiziţiile în staţiile de alimentare, plata taxelor de drum, a taxelor de pod şi tuneluri. O altă caracteristică a cardului este procedura facilă de rambursare TVA pentru tranzacţiile in strainatate. Total garantează accesul 24/7 la asistenţă rutieră în 40 de ţări din Europa. Cardul este un instrument eficient, disponibil acum în peste 17.000 de staţii de alimentare din Europa.

 

Adaugati comentariu