Mercedes livrează 1000 de camioane Actros companiei Girteka

Mercedes Trucks dă lovitura: 1000 de exemplare Mercedes–Benz Actros au fost livrate, în această săptămână, transportatorului european Girteka Logistics.Mercedes Actros Girteka Logistics

Compania europeană de transport marfă a decis să-și înnoiască o parte din flota de camioane. Drept urmare, ei au apelat la Mercedes pentru a le fi livrate 1.000 de unități Actros, adică o treime din totalul parcului auto deținut de Girteka. Acestea vor putea fi văzute în curând pe șoselele Europei, în cele peste 30 de țări în care operează compania de transport.

Mercedes Actros Girteka Logistics

Seria Actros de la Mercedes se bucură de un succes deosebit, de-a lungul generațiilor fiind comercializată în peste un milion de exemplare. Dacă ne referim numai la ultima generație de camioane, peste 100.000 au fost comercializate începând cu anul lansării, 2011. Iar varianta 2016, deși face parte din aceeași generație, aduce îmbunătățiri la nivelul motoarelor și aerodinamicii, care-i permit să aibă un consum mai scăzut cu 13%.

Putem admira modelele Actros achiziționate de Girteka Logistics la ediția 66 a Salonului IAA destinat autovehiculelor utilitare, ce se va desfășura între 22 și 29 septembrie 2016 la Hanovra.

Mercedes Actros Girteka Logistics

Adaugati comentariu