Matthieu Turlure este noul director general al fabricii de anvelope din Timișoara

Compania Continental anunță numirea lui Matthieu Turlure pe poziția de director al fabricii de anvelope din Timișoara, una din cele mai moderne și strategice unități de producție ale corporației.
Matthieu Turlure

Matthieu Turlure (49 de ani) lucrează în Continental din anul 2015 și, astfel, aduce cu el o importantă experiență în domeniul producției și a standardelor de calitate ale industriei automotive. Are vaste cunoștințe și o expertiză consistentă în piețele globale, lucrând de aproape 25 de ani în diverse poziții de management.

Înainte să preia această poziție, Matthieu Turlure a fost director general al Continental Franța și director al fabricii Continental Anvelope din Sarreguemines (Franța), timp de șase ani. Înainte de asta, el a lucrat zece ani la o altă companie din industria automotive, unde a condus departamentul de calitate, iar apoi a ocupat poziția de director de fabrică.

„Mă consider privilegiat să preiau poziția de director al fabricii de anvelope din Timișoara, să iau parte la dezvoltarea continuă a acesteia și să lucrez cu echipa extraordinară de aici. Am fost impresionat de cele mai recente realizări ale unității de producție și sunt încrezător că vom continua să producem și să livrăm anvelope de calitate superioară clienților noștri, rămânând în prim-planul schimbărilor și inovațiilor din industria automotive”, a spus Matthieu Turlure.

 

Citiți articolul integral pe www.autoexpertindustry.ro

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ȘI:

Peste 75% dintre companiile din România sunt fraudate de proprii angajați

Germania modifică, de la 1 august, regulile de intrare pe teritoriul său

 

Adaugati comentariu