Advertisement

Home Piaţa auto Autoturisme Maşini de firmă. Noutăţile toamnei pentru SUV-uri

Maşini de firmă. Noutăţile toamnei pentru SUV-uri

La începutul lunii octombrie a avut loc cel mai mare salon auto al toamnei, la Paris. AutoExpert Flote a selectat cele mai importante premiere pentru companii şi manageri.

Ediţia din acest an a Salonului Auto de la Paris a fost inundată de foarte multe premiere mondiale, mare parte dintre ele fiind de mare interes pentru companii şi manageri. Observaţia e valabilă mai ales dacă ne raportăm la Salonul Auto de la Geneva, din primăvara acestui an, sau chiar la ediţia de anul trecut a Salonului Auto de la Frankfurt, show-uri auto în care au contat mai mult premiere exuberante sau dedicate în primul rând clienţilor persoane fizice.

Domeniul SUV-urilor a fost, de departe, cel mai dinamic în materie de noutăţi, plusând la capitolul caracteristici practice.

 

VW Touareg

 

VW Touareg (facelift)
Despre Touareg am putea spune că este ”Passat-ul SUV-urilor”, fiind apreciat îndeosebi de oamenii de afaceri care nu vor să epateze, dar nici nu vor să facă rabat de la calitate, tehnologie şi siguranţă.

 

 

 

 

KIA Sorento

KIA Sorento

O generaţie complet nouă, care duce mai departe ideea de echilibru între spiritul pragmatic, tehnologia avansată, tendinţele premium şi preţurile atractive. O alegere înţeleaptă pentru liderii multitasking ”down-to-earth”.

 

 

 

Ford EdgeFord Edge

Producătorul american face o mişcare îndelung aşteptată de cei dinamici,care apreciază un SUV sportiv nu foarte scump, dar potrivit pentru stilul de viaţă şi debusiness alert. Un nou-venit care promite multe.

 

 

 

Honda CR-VHonda CR-V (facelift)

SUV-ul compact japonez va fi împrospătat anul viitor, designerii imprimându-i o notă mai pregnantă de lux. Honda pare să ne comunice un iminent atac fără menajamente la adresa SUV-urilor declarate premium.

 

 

 

Nissan MuranoNissan Murano

Gama de crossover-uri Nissan se îmbogăţeşte cu o noua generaţie Murano, mult mai îndrăzneaţă la nivelul designului şi dotărilor high-tech. E o maşină pentru managerii ambiţioşi, care mizează pe decizii puternice.

 

 

 

Lexus NXLexus NX

Nonconformist atât prin aspect, cât şi prin tehnologie, NX e o adevărată provocare pentru SUV-urile compacte diesel. Iese din canoane, aşa încât vizează un public foarte ”openminded”, deci e de aşteptat să devină preferatul tinerilor din domeniul IT.

 

 

 

Volvo XC90Volvo XC90

Noua generaţie a SUV-ului suedez e, în mod clar, o propunere direcţionată în primul rând spre publicul conservator, dar care vrea sş fie în ton cu noutăţile tehnologice. O maşină serioasă pentru oameni serioşi, care nu riscă inutil.

 

 

 

Suzuki VitaraSuzuki Vitara

Un nume cu vechi state de plate în domeniul offroad se întoarce într-un format evoluat, anunţând ambiţii interesante. Pare foarte potrivită o paralelă cu greutăţile pe care le întâmpină femeile într-o lume a bărbăţilor manageri.

 

 

(Articol publicat în revista AutoExpert Flote, luna octombrie 2014)

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

AutoturismeFlotă verdeIndustrie auto

Sunt SUV-urile electrice o investiție bună?

Nu mai este o noutate faptul că piața autoturismelor electrice este în...

Dacia Duster 3
Autoturisme

Test Dacia Duster 3. Buna vestire

Vino de citește, căci am veste grozavă de adus! A renăscut pentru...

Autoturisme

Pășește în viitor cu Ford: inovații și viziuni pentru mobilitate durabilă

Ford se află în fruntea industriei auto cu soluții inovatoare și viziuni...

Autoturisme

Renault deschide comenzile în România pentru Symbioz

Poziționat între Captur și Austral, Symbioz asigură Renault o prezență mai puternică...