Lucrări pe autostrada Lugoj-Deva. Restricţii temporare de trafic în zonă

În perioada 23 mai 2018 - 01 iulie 2018, circulaţia rutieră se va închide pentru perioade de 30 de minute la intervale de 2 ore, pe DN 76, sectorul de drum cuprins între km 4+135 – 4+240 (în apropierea localităţii Brănişca, judeţul Hunedoara) şi pe breteaua 4, de intrare, a autostrăzii A1 Deva – Orăştie.
DN 68A Margina - Holdea

Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), închiderea temporară a circulaţiei este necesară în vederea execuţiei lucrărilor de amenajare a pasajelor supraterane ale lotului 4 al autostrăzii Lugoj – Deva.

Închiderea traficului va fi semnalizată cu bariere, iar circulaţia alternativă va fi dirijată de piloţi de trafic, la capetele sectoarelor de drum.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FBhttps://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

 

Adaugati comentariu