Lucrări de reabilitare pe Podul Giurgiu-Ruse. Circulaţia se desfăşoară alternativ

Bulgaria a demarat lucrări de reabilitare a părţii carosabile a podului, iar în aceste condiţii circulaţia pe Podul Giurgiu-Ruse se desfăşoară alternativ, a anunţat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Giurgiu.Giurgiu

Lucrările de reabilitare a carosabilului au loc pe o porţiune de aproximativ 500 de metri.

ITPF avertizează că timpii de aşteptare la frontieră pot creşte, atât pentru mijloacele de transport marfă, cât şi pentru turisme.

„În această situaţie Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu ţine permanent legătura cu autorităţile bulgare şi a dispus toate măsurile aflate în competenţă, astfel încât controlul de frontieră să se desfăşoare fluent şi operativ”, arată ITPF Giurgiu.

Poliţia de frontieră spune că autorităţile bulgare nu au anunţat data la care se vor finaliza lucrările, dar acest lucru va fi comunicat ulterior.

Timpul de aşteptare la controlul de frontieră pentru camioane atât pe sensul de intrare în ţară cât şi pe cel de ieşire prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, este de 40 de minute, iar pentru autoturisme este de zece minute atât la intrarea, cât şi la ieşirea din România prin PTF Giurgiu.

 

CITEȘTE ȘI:

Valabilitatea poliței RCA, prelungită fără plată. Proiect de lege

Deloitte: Vânzările de maşini electrice vor creşte anual cu aproape 30%

SDEE Transilvania Sud își reînnoiește o flotă de 131 vehicule prin leasing operațional

 

 

Adaugati comentariu