Modernizare de 58 mil. euro pe axa rutieră Botoşani – Iaşi

Consiliul Judeţean Botoşani a lansat o licitaţie pentru execuţia lucrărilor de modernizare a drumurilor pe axa strategică Botoşani - Iaşi.
Botoşani

Potrivit unui anunţ de participare publicat pe platforma de achiziţii publice, SICAP, valoarea contractului este de 272,3 milioane lei (aproximativ 58 de mil. euro), fără TVA,

Proiectul de modernizare pe axa rutieră Botoşani – Iaşi prevede modernizarea a 106,3 km de drumuri judeţene, din care 5,6 km în jud. Iaşi şi 100.3 km în jud. Botoşani, modernizarea/realizarea a 111.196,7 mp de trotuare şi trasee pietonale, construirea/modernizarea a 38 de staţii de transport public şi alveole, precum şi 6 categorii de elemente suplimentare destinate siguranei circulaţiei.

Potrivit CJ Botoşani, finanţarea proiectului se va realiza din fonduri europene nerambursabile prin intermediul Fondului European de Dezvoltare Regională.

Durata estimată a contractului de modernizare a axei Botoşani – Iaşi este de 33 luni.

Ofertantul trebuie să facă dovada că, în ultimii 5 ani, a finalizat lucrări similare a căror valoare cumulată a fost de cel puţin 272 milioane lei, fără TVA.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 9 septembrie 2019.

 

CITEŞTE ŞI:

Reguli pentru solicitanţii de permis auto cu deficienţe de auz

Podul de la Adunaţii Copăceni, închis pentru 6 luni

Ghid util pentru o vacanţă pe roţi

 

Adaugati comentariu