Licitație pentru documentația destinată Variantei Ocolitoare Iași Est. Cine sunt ofertanții

Pentru contractul destinat elaborării studiilor de prefezabilitate și fezabilitate pentru „Varianta Ocolitoare Iași Est", Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a primit patru oferte până la expirarea termenului limită.
Sighişoara

Potrivit CNAIR, ofertele au fost depuse de:

  • Consitrans
  • Inpro Muhendislik Musavirlik Anonim Sirketi
  • Proiect Construct Regiunea Transilvania
  • Asocierea SPC Elite Consulting – Smart Group

Valoarea estimată a contractului este de 4,15 milioane de lei fără TVA, iar durata este de 18 luni, din care 2 luni sunt alocate Studiului de Prefezabilitate, 12 luni, Studiului de Fezabilitate, iar 4 luni, elaborării documentației necesare licitării ulterioare a contractului de execuție a lucrărilor și pentru depunerea aplicației necesare finanțării din fonduri europene nerambursabile.

”În perioada următoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentației de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice”, a precizat CNAIR.

Varianta Ocolitoare Iași Est va face legătura dintre DN 24 (dinspre Vaslui) cu Autostrada A8 Iași – Ungheni, precum și cu rețeaua rutieră națională.

Lungime șoselei este estimată la 29 km, dintre care 24 km reprezintă traseu nou, iar 5 km se suprapun cu DN24 şi ar urma să fie modernizaţi.

 

CITEȘTE ȘI:

Cel puțin 46 de persoane au murit după ce un autobuz a luat foc pe Autostrada Struma din Bulgaria

IGPR va achiziționa 300 de „bolizi” pentru poliția rutieră. La unitățile de poliție vor ajunge la finalul lui 2022!

 

 

Adaugati comentariu