Home Piaţa auto Autoturisme Jeep Owners Group a venit în România! Iată avantajele!

Jeep Owners Group a venit în România! Iată avantajele!

Cu peste 60.000 de membri din 24 de țări, Jeep Owners Group este singurul grup coordonat oficial de celebra marcă americană. Mulțumită apartenenței la grup, membri săi pot avea mai multe avantaje speciale.

Dacă aveți minim trei vehicule Jeep, indiferent de model sau an de fabricație, sunteți calificat automat pentru a face parte, gratuit, pe viață, din acest club special.

Jeep® Owners Group (JOG) reaprinde pasiunea pentru off-road și conectează toți proprietarii și entuziaștii Jeep la o comunitate europeană care împărtășește aceeași dragoste pentru stilul de viață Jeep®. JOG a fost creat pentru ei. Este singurul club oficial, fondat în anul 2014 și coordonat de marca Jeep®, activ în țări precum Italia, UK, Germania, Austria, Franța, Polonia, Elveția, Belgia, Spania, Serbia. De astăzi, și în România. Fanilor mărcii, care încă nu sunt proprietari ai grilei cu șapte fante, vor ocazia de a trăi stilul de viață Jeep, iar cei care posedă deja un Jeep vor înțelege sensurile cele mai adânci ale calității de proprietar al unei legende.

Anual se desfășoară o acțiune specială denumită Camp Jeep. Anul acesta, evenimentul a avut loc în regiunea Basella din Spania, în cel mai pur stil Jeep Jamboree.

Membrii comunității din România se vor bucura de o listă lungă de privilegii, precum acces la aceste evenimente dedicate, naționale și internaționale, oferte speciale, produse de merchandising unice și revista oficială a clubului.

Pentru a vă înscrie în JOG, trebuie accesat site-ul ownersgroup.jeep.com și introdusă seria de caroserie (VIN-ul). Astfel, veți fi înscris automat și gratuit pentru primul an în organizație.

Membri JOG primesc acces la evenimentele dedicate mărcii, naționale și internaționale, oferte speciale, produse de merchendising unice și, nu în ultimul rând, revista oficială a clubului.

Am experimentat, pe viu, ce înseamnă o zi de Jeep Owners Group într-un amplu test cu toată gama Jeep pe poligonul de motocros de la Ciolpani, de lângă București. Terenul accidentat, noroiul și zonele de încrucișări de punți au pus la încercare atât mașinile cât și șoferii. Astfel, de la micul Jeep Renegade și până la Grand Cherokee am testat aptitudinile mașinilor de a trece peste obstacolele întâlnite. Desigur, cel mai eficient este imbatabilul Wrangler Rubicon, singurul off-road-er de pe piață dotat cu de serie cu diferențiale blocante față-spate, bară stabilizatoare decuplabile și un super-reductor de 4:1 (față de 2,7:1 cât se practică în general).

Ce-am înțeles după o zi de “nămoleală”? Am înțeles că Jeep nu este doar o marcă ci o provocare, o mână întinsă celor care-și doresc aventură la sfârșit de săptămână și concedii în natură fără teama că vor rămâne blocați la primul șanț, ravenă sau pantă abruptă.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Suzuki
Autoturisme

Sisteme 4×4 Suzuki. Suflete hoinare

Nicăieri în industria auto, n-o să găsești o ofertă atât de variată...

su7
Autoturisme

Xiaomi a livrat primul său automobil electric, SU7. Compania a primit peste 100.000 de comenzi

Producătorul chinez de smartphone-uri Xiaomi a primit peste 100.000 de comenzi pentru...

Jogger
Autoturisme

Aventură cu Dacia Jogger. Acasă, în natură

Cel mai hoinar model Dacia, versatilul Jogger, a primit toate accesoriile necesare...

Autoturisme

Piaggio Porter – vehiculul multifuncțional ideal pentru afaceri din orice domeniu

În contextul actual al logisticii și mobilității în afaceri, Piaggio Porter se...