Advertisement

Home Piaţa auto Flotă verde Jeep Avenger 4xe, un punct de cotitură pentru marcă

Jeep Avenger 4xe, un punct de cotitură pentru marcă

Cu un angajament ferm de a depăși limitele în materie de performanță și electrificare, marca Jeep prezintă noul Avenger 4xe.

La baza noului Avenger 4xe se află tehnologia hibridă inovatoare 4xe. Acest sistem inovator oferă mai mult decât emisii reduse. El oferă o experiență de conducere electrificată în toate condițiile de teren.

Eric Laforge, directorul mărcii Jeep în Europa, a declarat: ”Noul Jeep Avenger 4xe reprezintă un punct de cotitură pentru marcă. Cea mai recentă versiune a modelului nostru de succes reunește compactitatea și versatilitatea unui Avenger cu performanța sistemului de tracțiune integrală. Rezultatul este o capacitate de neegalat pentru o experiență de condus mai dinamică. Noul Avenger 4xe vine să completeze oferta mărcii Jeep de SUV-uri 4×4 pe toate segmentele”.

Avenger primește un upgrade semnificativ: tracțiune integrală

Ducând capacitatea legendară a modelului Avenger pe noi culmi, varianta 4xe primește un upgrade semnificativ. Evident, vorbim despre integrarea sistemului de tracțiune integrală.  Astfel, Avenger 4xe oferă o tracțiune și performanțe off-road de neegalat.

Vehiculul cuplează motorul termic de 136 CP (100 Kw) cu două motoare electrice de 21 kW fiecare. Acestea sunt capabile să pună în mișcare ambele punți și să asigure un cuplu disponibil de 1900 Nm la roțile din spate. Datorită tehnologiei ”power looping”, noul Avenger 4xe garantează tracțiunea integrală indiferent de starea de încărcare a bateriei. Iar prin aceasta oferă o experiență de condus lină și sigură pe cele mai dificile terenuri.

Noul sistem Mild Hybrid de 48V al modelului Avenger permite conducerea în modul complet electric la viteze reduse, datorită combinației dintre transmisia automată cu dublu ambreiaj e-DCS6 cu 6 trepte și motorul electric integrat.

Dovadă a angajamentului mărcii de a oferi clienților libertatea de a alege

Gama Avenger reprezintă o dovadă a angajamentului mărcii de a oferi clienților libertatea de a alege. Pentru că Jeep facilitează și încurajează accesul la vehiculele electrificate. În plus, oferă o gamă variată de opțiuni de motorizări, două transmisii (automată și manuală) și două tracțiuni: față și integrală.

Astfel, Avenger se potrivește nevoilor și preferințelor oricărui conducător auto. Fie că optează pentru tehnologia avansată BEV, pentru sistemul electrificat Mild-hybrid de 48V sau pentru cel tradițional pe benzină. Căci conducătorii auto își pot personaliza propriul Avenger pentru a se conforma cu valorile și cerințele lor de condus.

Combinarea tehnologiei Mild-hybrid de 48V cu sistemul de tracțiune integrală la modelul Avenger 4xe reprezintă intenția mărcii Jeep de a oferi o experiență de condus 4×4 sustenabilă, rămânând în același timp incluzivă și accesibilă clienților din Europa. Marca Jeep a urmărit întotdeauna obiectivul de a se deschide către oameni, printr-o gamă completă de vehicule 4×4 adaptate la nevoile fiecărui client. Ca urmare a strategiei de electrificare a mărcii Jeep, care este în concordanță cu o lume care se îndreaptă din ce în ce mai mult spre sustenabilitatea mediului, răspunsul mărcii este o ofertă de vehicule vastă și diversă, acum mai bogată ca niciodată.

Emoția crește, deoarece Jeep Avenger 4xe va putea fi comandat de la sfârșitul anului 2024. De la aventurierii urbani la entuziaștii off-road, Avenger 4xe promite să redefinească limitele capacității și sustenabilității.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Administrare floteFlotă verde

Cum a redus HP emisiile de CO2 și costurile flotei

Adoptarea vehiculelor hibride, reducerea numărului de furnizori și dimensionarea corectă a flotei...

Înverzirea flotelor corporative
Flotă verdeJuridic

Înverzirea flotelor corporative. Consultarea europeană se apropie de final

Deschisă în februarie 2023, consultarea publică a Comisiei Europene privind ecologizarea flotelor...

acea
Flotă verdeIndustrie auto

ACEA, despre taxarea importurilor din China: Concurența sănătoasă stimulează inovația și alegerea consumatorilor

Asociația Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA) a luat act de faptul că...

Flotă verde

IVECO lansează oficial, în România, eDaily, platforma complet electrică pentru autoutilitare mici

IVECO anunță lansarea pe piața din România a vehiculului complet electric IVECO...