Home Piaţa auto Vehicule comerciale uşoare Iveco și Iveco Bus, vehicule de serviciu la Universal Expo Milan 2015

Iveco și Iveco Bus, vehicule de serviciu la Universal Expo Milan 2015

Un număr de 55 de vehicule Iveco din gamele Daily, Eurocargo și Stralis fac parte din flota de întreținere a expoziției Universal Expo Milan 2015, în timp ce două minibuse Daily și șapte autobuze Urbaway, alimentate cu gaz natural, asigură serviciile de shuttle pentru vizitatorii expoziției.

IvecoEurocargo_ExpoIveco demonstrează la cea mai importantă expoziție mondială din acest moment, Universal Expo Milan 2015, că vehiculele sale sunt adaptate oricăror cerințe.

De serviciile de curățenie din centrul Milan-ului și din zona expoziției se ocupă 18 vehicule speciale, bazate pe gama medie Eurocargo. Aceste vehicule sunt motorizate de propulsorul Tector 5 Euro VI, de 210 CP, cărora li se mai adaugă două modele pentru strângerea deșeurilor, bazate tot pe gama Eurocargo, dar propulsate de motorul Tector 5 Euro VI de 195 CP.

Acestora li se adaugă un număr de 14 modele din gama heavy duty Stralis Hi-Street, echipate cu platforme basculante și motorizate de propulsorul de 310 CP Cursor 9 Euro VI. Tot din gama heavy duty mai sunt la datorie două modele Stralis Hi-Street CNG, echipate cu propulsorul de 330 CP Cursor 8 Euro VI, alimentat cu gaz natural comprimat.

Pentru deșeurile lichide, Iveco a pus la dispoziție un număr de 12 modele Daily CNG echipate cu compactoare speciale, având motoare alimentate tot cu gaz natural comprimat. Tot din gama Daily mai sunt prezente la Expo 2015 patru vehicule pentru intervențiile de urgență și altele trei pentru transportul materialelor voluminoase.

UrbanwayCNGIveco Bus este singura companie care asigură transportul pentru vizitatorii expoziției. Cele 7 autobuze Urbanway de 12 metri lungime au 22 de locuri pe scaune și asigură transportul unui număr maxim de 97 pasageri. Propulsia lor este asigurată de motorul de 290 CP Cursor 8 Euro VI CNG, alimentat cu gaz natural comprimat. Acestora li se alătură alte două minibuse din gama Daily, având capacitatea de a transporta maximum 19 pasageri în cadrul expoziției.

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Mercedes-Benz
Vehicule comerciale uşoare

Mercedes-Benz Vans. Portofoliu complet

Mercedes-Benz EQT și e-Citan pot fi comandate și în România. Utilitarele de...

Vehicule comerciale uşoare

Noi caracteristici digitale și tehnologie îmbunătățită pentru Ford Transit în 2024

Ford Pro a anunțat astăzi îmbunătățiri semnificative și creșterea productivității pentru Transit...

Flotă verdeVehicule comerciale uşoare

Iveco eDaily a ajuns în Cartea Recordurilor

IVECO eDaily – în versiunea sa de furgon de 3,5 tone –...

microbuze electrice
Vehicule comerciale uşoare

Microbuze electrice pentru elevii din 34 de comune din județul Cluj

Consiliul Județean Cluj a aprobat, în luna iunie, proiectul ce vizează achiziționarea...