Iveco și copiii

Iveco se implică activ în programul ”Săptămâna altfel”, pentru al doilea an consecutiv. De această dată, sediile din București și Focșani ale Iveco Truck Services au devenit ateliere practice pentru două clase de copii.Iveco - saptamana altfel

În săptămâna 18-22 aprilie 2016 se derulează programul ”Săptămâna Altfel”, școlile desfășurând activități extracurriculare. Altfel spus, adio școală, bun venit distracție! Iar sediul Iveco este una dintre cele mai impresionante locații în care se poate afla un copil: camioane gigantice cu zeci de butoane pe bord, care așteaptă să fie apăsate, desigur, în mod repetat. Și cum bucuria copiilor înseamnă nu numai joacă, ci și joc, responsabilii Iveco i-au împărțit în trei grupe: Daily, Eurocargo și Stralis. Fiecare grupă s-a concentrat pe realizarea unei activități, trecând și la următoarele, prin rotație.

Iveco - saptamana altfel

 

Le-a plăcut să urmărească mecanicii schimbând giganticele piese de camion, să urmărească lansarea comenzilor pentru piesele de schimb dar, mai presus de toate, generația iPhone a rămas impresionată să privească lucrând sistemul de diagnosticare a erorilor. Un bonus mare a fost spălătoria din care uriașele vehicule ieșeau curate precum Făt Frumos din luptele cu zmei.

Odată intrați în clădirea de birouri, copiii au fost atrași în jocuri de perspicacitate care au inclus puzzle-uri, identificări de diferențe între imagini și colorarea inventivă a unor schițe cu camioane și autobuze Iveco. La sfârșit, cireașa de pe tort: liber la cățărat în cabina modelului Stralis Hi-Way! Mai mult, un șofer profesionist i-a plimbat pe micuți prin curtea Iveco Truck Services la bordul celui mai mare camion produs de Iveco, în ceea ce s-a dovedit probabil cea mai impresionantă plimbare din viața lor. Înainte de plecare, grupurile de copii au aflat că iepurașul le-a lăsat și cadouri la Iveco Truck Service, pe care le-au primit bucurându-se cum numai copiii pot.

Iveco - saptamana altfel

Felicitări, Iveco pentru implicare!

Adaugati comentariu