Advertisement

Iveco - saptamana altfel
Home Transporturi Iveco și copiii

Iveco și copiii

Iveco se implică activ în programul ”Săptămâna altfel”, pentru al doilea an consecutiv. De această dată, sediile din București și Focșani ale Iveco Truck Services au devenit ateliere practice pentru două clase de copii.

În săptămâna 18-22 aprilie 2016 se derulează programul ”Săptămâna Altfel”, școlile desfășurând activități extracurriculare. Altfel spus, adio școală, bun venit distracție! Iar sediul Iveco este una dintre cele mai impresionante locații în care se poate afla un copil: camioane gigantice cu zeci de butoane pe bord, care așteaptă să fie apăsate, desigur, în mod repetat. Și cum bucuria copiilor înseamnă nu numai joacă, ci și joc, responsabilii Iveco i-au împărțit în trei grupe: Daily, Eurocargo și Stralis. Fiecare grupă s-a concentrat pe realizarea unei activități, trecând și la următoarele, prin rotație.

Iveco - saptamana altfel

 

Le-a plăcut să urmărească mecanicii schimbând giganticele piese de camion, să urmărească lansarea comenzilor pentru piesele de schimb dar, mai presus de toate, generația iPhone a rămas impresionată să privească lucrând sistemul de diagnosticare a erorilor. Un bonus mare a fost spălătoria din care uriașele vehicule ieșeau curate precum Făt Frumos din luptele cu zmei.

Odată intrați în clădirea de birouri, copiii au fost atrași în jocuri de perspicacitate care au inclus puzzle-uri, identificări de diferențe între imagini și colorarea inventivă a unor schițe cu camioane și autobuze Iveco. La sfârșit, cireașa de pe tort: liber la cățărat în cabina modelului Stralis Hi-Way! Mai mult, un șofer profesionist i-a plimbat pe micuți prin curtea Iveco Truck Services la bordul celui mai mare camion produs de Iveco, în ceea ce s-a dovedit probabil cea mai impresionantă plimbare din viața lor. Înainte de plecare, grupurile de copii au aflat că iepurașul le-a lăsat și cadouri la Iveco Truck Service, pe care le-au primit bucurându-se cum numai copiii pot.

Iveco - saptamana altfel

Felicitări, Iveco pentru implicare!

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Exporturile de mijloace de transport
Transporturi

Exporturile de mijloace de transport, în creștere cu 7% în primele 4 luni din 2024

Exporturile de mijloace de transport au crescut cu 7% în primele 4...

taximetrie
Transporturi

Consiliul Concurenţei doreşte o liberalizare a pieţei de taximetrie

Consiliul Concurenţei doreşte o liberalizare a pieţei de taximetrie, soluţia fiind, pe...

Star Taxi
Transporturi

Star Taxi își extinde serviciile în alte patru orașe. Are și un serviciu disponibil pentru companii

Star Taxi, cea mai mare aplicație de transport dezvoltată de o companie...

afacerile din transporturi
Transporturi

Afacerile din transporturi au scăzut cu 6,5 % în primele 2 luni din 2024

În primele două luni din 2024, cifra de afaceri din serviciile de...