Iveco, în cărți pentru o nouă victorie în Dakar

Iveco și Team Petronas De Rooy au luat startul în binecunoscuta competiție a începutului de an, Dakar. După victoria de anul trecut, în 2017 intenționează să-și asigure un nou titlu la categoria camioanelor.

După data de 2 ianuarie, Iveco a luat startul de la Asuncon, din Paraguay. Anul acesta competiția va parcurge trei țări: Paraguay, Bolivia și Argentina. Este cea de-a cincea etapă derulată pe continentul sud-american, sosirea fiind programată pentru jumătatea lunii ianuarie, la Buenos Aires.

20161231:Asunsion-Paraguay: TEAM DEROOY READY FOR THE DAKAR 2017
20161231:Asunsion-Paraguay:
TEAM DEROOY READY FOR THE DAKAR 2017

Momentan, echipajul Iveco format din Genugten/Limpt/Kinderen se află pe poziția secundă a clasamentului, la doar 13 minute în urma leaderului clasamentului, echipajul ceh de la Tatra, Kolomy/Kilian/Kilian. Cel de-al doilea echipaj Iveco (De Rooy/Torrallardona/Rodewald care au câștigat ediția din 2016) se află pe poziția a cincea, în fața foștilor campioni (2015) din Dakar de la Kamaz, Nikolaev/Yakovlev/Rybakov.

iveco_derooy_dakar2017

Duelul greilor se anunță foarte interesant, acum că pe lângă Kamaz (care era, practic, abonat permanent la titlu) au venit Iveco și Tatra.

Adaugati comentariu