Iveco Abarth, un camion numit dorință

Iveco CNH își arată sprijinul față de echipa Abarth printr-o ediție specială de Iveco Stralis XP cu decorațiuni specifice echipei Scorpionului italian Abarth. Iveco este partener oficial de logistică pentru Team Abarth.

Timp de trei ani, până în iunie 2020, Iveco va fi partener oficial de logistică pentru echipa italiană Team Abarth. Ei vor furniza două camioane, un Stralis XP și un Eurocargo, team-ului cunoscutei mărci italiene. Abarth va concura în două campionate, unul de circuit, Abarth Selenia Trophy și altul de raliuri: Abarth 124 Rally Selenia, unde va face parte din echipa suport Abarth.

Iveco_XP_Abarth03

Pentru a celebra cum se cuvine acest parteneriat, Iveco va produce o serie limitată de 124 de camioane Iveco Stralis XP TCO2 Champion în culorile oficiale Team Abarth, roșu-alb-gri. Designul interior și exterior a fost gândit de către echipa de celor de la Abarth și este singurul vehicul construit special pentru parteneriatul dintre Iveco și Team Abarth. Iveco, la fel ca și Abarth, sunt parte a aceluiași grup industrial italian, CNH. Cu toate acestea, colaborarea dintre Iveco și Abarth înregistrează anul acesta o premieră prin crearea unei ediții speciale de Iveco Stralis XP cu 570 CP, adică vârful de gamă. Nici nu se putea altfel, având în vedere că va fi în compania „Scorpionului”.

Mașina va fi prezentă și în Campionatul European de Camioane 2017. Modelul „Emotional Truck” aniversează nivelul ridicat de performanță obținut de noul Iveco Stralis XP, cel mai eficient vehicul de pe piața actuală a camioanelor. Stralis XP a fost proiectat pentru a reduce emiiile de CO2 și a tăia costurile de exploatare (TCO). Grupul motopropulsor este compus dintr-un motor cu tehnologia HI-SCR, iar cutia de viteze automatizată este dirijată de un calculator cu modul GPS care furnizează date legate de rampe, pante și viraje, preselectând din timp treapta optimă de viteză.

 

Adaugati comentariu