Advertisement

Home Administrare flote Iulian Alexe preia conducerea UTA România

Iulian Alexe preia conducerea UTA România

UTA România, sucursala locală a grupului UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA), are un nou Country Manager. Din luna iunie, Iulian Alexe preia conducerea companiei, cu sediul în Bucureşti, având ca prioritate dezvoltarea portofoliului de clienţi şi a activităţilor de vânzări ale companiei în România.

Absolvent al Universităţii Politehnice din Bucureşti, Iulian Alexe are o experienţă foarte bogată în domeniul cardurilor de servicii, ocupând anterior diverse poziţii de management în cadrul companiei emitente de tichete şi carduri preplătite Edenred Romania, în care a lucrat în ultimii 7 ani.

iulian_alexeÎn noiembrie 2015, UTA a deschis operaţiuni directe în Romania împreună cu partenerul său internaţional Edenred, Iulian Alexe fiind responsabil cu dezvoltarea şi implementarea operaţiunilor pe piaţa locală.

Grupul german UTA este unul dintre cei mai mari furnizori europeni de carduri de carburant şi de servicii conexe pentru transportatorii de mărfuri şi pasageri. Cardurile UTA asigură alimentarea cu carburant şi servicii conexe, în peste 53.000 de locaţii afiliate, în 40 de ţări. Cardurile UTA asigură şi decontarea de taxe de drum, servicii de reparaţii auto, asistenţă de urgenţă şi tractare şi multe alte servicii pentru vehicule comerciale. În plus, UTA asigură servicii esenţiale cum ar fi rambursarea de TVA şi accize la motorină, prin care companiile de transport îşi optimizează fluxurile de numerar.

Grupul UTA deserveşte peste 81.000 de companii client, are 400 de angajaţi si o cifră de afaceri anuală de 2.6 miliarde de euro.

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Administrare floteFlotă verde

Cum a redus HP emisiile de CO2 și costurile flotei

Adoptarea vehiculelor hibride, reducerea numărului de furnizori și dimensionarea corectă a flotei...

flote auto
Administrare flote

Dimensionarea corectă a unei flote auto în 5 pași simpli

Dimensionarea corectă a unei flote auto este un exercițiu strategic important care...

Flote Auto
Administrare flote

A apărut revista FLOTE AUTO, mai 2024

A apărut numărul 100 al revistei FLOTE AUTO, mai 2024, cu un...

emisiile
Administrare floteFlotă verde

Majoritatea flotelor europene riscă să rateze obiectivele obligatorii privind emisiile de CO2

Majoritatea companiilor europene sunt cu mult întârziate în ceea ce privește obligațiile...