Home Piaţa auto Autoturisme INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE revine la FĂGĂRAȘ

INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE revine la FĂGĂRAȘ

Pentru a doua oară în acest an, INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE, revine la FĂGĂRAȘ! Pe parcursul a două zile, sâmbătă, 9 septembrie și duminică, 10 septembrie, concursul va avea loc în zona dintre Catedrala Sfântul Ioan Botezătorul și Cetatea Făgărașului, din str. Tăbăcari, Municipiul Făgăraș, Județul Brasov.

Gazda evenimentului, Primăria Municipiului Făgăraș, alături de “GT Auto Club Sportiv”, ACR și mulți voluntari făgărășeni, cu suflet și pasiune, implicați în organizarea acestui eveniment, ne fac să credem că vom avea un număr record de participanți și spectatori!

 

Amatorii de adrenalină vor putea urmări zeci de mașini special preparate pentru competiții auto, executând manevre de mare precizie și finețe printre jaloane, într-un ritm nebun, totul contracronometru! Aflându-ne la cea de-a cincea etapă, in dorința de a acumula cât mai multe puncte în campionat, piloții vor face tot posibilul să se claseze cât mai bine, orice punct fiind important în stabilirea Clasamentului General. Echilibrul, talentul și îndemanarea, vor face clasamentul la Făgăraș!

Sunt invitați să se înscrie atât piloți experimentați, posesori de automobile de competiție, cât și șoferi amatori cu mașini de stradă, care vor să își pună la încercare reflexele și abilitatea la volan. Sunt bine-veniți tinerii peste 10 ani și șoferițele – care beneficiază de grupe de concurs speciale. La finalul competiției, vor fi desemnați și premiați, primii trei clasați pe grupe și clase, astfel:

  1. Grupa Debutanți (D) Clasa D1 – cu puterea până la 100 CP, Clasa D2 – cu puterea între 100 și 150 CP 2. Grupa Juniori (J) Clasa J1 – cu vârsta între 10 și 14 ani, Clasa J2 – cu vârsta între 14 și 18 ani
  2. Grupa Avansați (A) Clasa A1 – automobile cu cilindreea nominală până la 1600 cmc, Clasa A2 – automobile cu cilindreea nominală între 1600 și 2000 cmc, Clasa A3 – automobile cu cilindreea nominală între 2000 și 3000 cmc, Clasa A4 – automobile cu cilindreea nominală peste 3000 cmc
  3. 4. Grupa Femina (F) Grupă unică rezervată concurentelor de sex feminin
  4. Grupa Modificate (M) – automobile modificate (caroserii ușurate substanțial, scurtate, alte motorizări, etc.).

De asemenea, se vor premia primii trei clasati Open, echipe și Cel mai bun timp al zilei.

Totodată, câștigătorii vor fi răsplătiți cu diplome, cupe și premii de la Metabond, Tegee International, vinuri spumante Angelli și service de roți gratuit de la AutoZone – Vianor, pentru toți piloții participanți în concurs.

Scopul evenimentului este atragerea pasionaților de automobilism, a posesorilor de automobile de serie sau de competiție, formarea și dezvoltatea abilităților specifice automobilismului.

 

Pentru înscrieri în concurs și alte informații legate de IAC, fiecare iubitor de automobilism are la dispoziție pagina de web www.gtautoclub.ro.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Autoturisme

Dacia a comercializat deja 100.000 de mașini prin programul UP&GO

Programul Dacia UP&GO, lansat în septembrie 2021, a atras deja peste 100.000...

AutoturismeGadgets și High-Tech

KIA, îmbunătățiri pentru automobilele sale

Kia a anunțat o serie de îmbunătățiri aduse automobilielor sale, disponibile sub...

Espace
Autoturisme

Test RENAULT ESPACE. Metamorfoza

Espace nu moare, ci se transformă. Chiar dacă segmentul automobilelor de tip...

Concursul de Eleganţă Sinaia
Autoturisme

Concursul de Eleganţă Sinaia. 43 de automobile şi motociclete de epocă – prezentate la Castelul Peleş

”Concursul de Eleganţă Sinaia” revine, pe 24 iunie, 43 de automobile şi...