Advertisement
International Auto Challenge
Home Administrare flote Service International Autotest Challenge, o competiție pentru toată lumea

International Autotest Challenge, o competiție pentru toată lumea

Pentru al șaselea an consecutiv, campionatul International Autotest Challenge își reia programul. Prima etapă a ediției din acest an se va desfășura duminică, 17 aprilie, începând cu ora 10.30, în parcarea din Colosseum Retail Park, pe șoseaua Chitilei 284 din București.

Va fi un show interesant pentru spectatori, dat fiind gradul de preparare tot mai avansat al mașinilor înscrise în competiție și determinarea piloțior. Aceștia se vor lupta pentru a acumula cât mai multe puncte pe parcursul probelor din prima etapă. Traseul stabilit de către organizatori include executarea manevrelor de mare precizie, trecerea printre jaloane, mersul cu spatele și derapajele, probele desfășurându-se  contra cronometru. Timpii celor mai bune două manșe ale fiecărui pilot se vor cumula, adăugându-li-se eventualele penalizări.

International Auto Challenge

La ora 10.30 vor începe antrenamentele cronometrate, iar prima manșă a etapei va primi undă verde la ora 11.45. Așa cum ne-a obișnuit, competiția nu exclude niciun prticipant, de aceea juniorii de peste 14 ani, doamnele, domnișoarele și domnii se pot înscrie pe pagina web a clubului. Dată fiind diversitatea competitorilor, în edițiile anterioare și-au măsurat abilitățile la volan peste 300 de piloți. Astfel, International Autotest Challenge este varianta legală în care poate concura oricine este atras de automobilismul sportiv.

Spectatorii nu vor pleca doar cu experiența unui show interesant ci, dacă au noroc, cu un curs de conducere defensivă la Academia Titi Aur. Cei care și-l doresc, trebuie să se înscrie aici și să fie prezenți la prima etapă a competiției.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Dacia
Service

Vehicul de înlocuire. Mobilitate 100% cu Dacia

Începând din luna iunie 2023, clienții Dacia ale căror vehicule sunt afectate...

reparații auto
AsigurăriService

9 din 10 români vor publicarea unor prețuri de referință pe piața de reparații auto

9 din 10 români (93%) consideră că ar fi benefică publicarea anuală,...

Service

Calea către service-uri auto incluzive

Un studiu recent al celor de la Castrol identifică cinci pași cheie...

RAR
Service

RAR: Conflictele dintre clienți și service-urile auto, la masa negocierilor

Registrul Auto Român (RAR) a implementat o soluție rapidă de rezolvare a...