INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE – Carrefour Militari

Un harghitean, Miklos Attila, un piteștean, Șurubariu Mihai și un bucureștean, Bordeianu Doru, sunt cei care au dominat a doua etapă a INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2017, care s-a desfășurat duminică, 18 iunie, în parcarea Parcului Comercial Carrefour Militari.

 

Harghiteanul Miklos Attila a fost medaliat cu aur în clasamentul open, obținând și titlul de Cel mai bun timp al zilei, urmat, într-o luptă foarte strânsă și spectaculoasă, de Șurubariu Mihai și Bordeianu Doru. Toti trei s-au clasat în aceeași secundă, primii doi fiind la o diferență de numai 1,1 zecimi de secundă!

În condiții foarte dificile, de ploaie intensă, 61 de concurenți, veniți din toată țara, și-au demonstrat abilitățile în conducere și au ținut spectatorii cu sufletul la gură, oferind un spectacol total! 

Gazda concursului, Parcului Comercial Carrefour Militari, prin reprezentantul sau, dl. Ovidiu R:. BONCOTĂ ne-a pus la dispoziție un spațiu foarte generos și ne-a oferit condiții excelente de concurs.

În cadrul grupelor și claselor, au iesit învingători:

– la grupa Avansați, clasa 1, Șurubariu Mihai

– la grupa Avansați, clasa 2, Bordeianu Doru

– la grupa Avansați, clasa 3, Andraș Modi Csortan

– la grupa Avansați, clasa 4, Baluță Adrian

– la grupa Debutanți, clasa 1, Olteanu Alexandru

– la grupa Debutanți, clasa 2, Anastasiu Andrei Paul

– la grupa Femina, Dobre Laura

– la grupa Juniori, clasa 1, Nicolovici Andrei

– la grupa Juniori, clasa 2, Stanoiu Alina

– la grupa Modificate, Miklos Attila

La echipe, a ieșit învigătoare AMI RACING, urmată la doar cateva puncte de TOP GARAGE și CLUB MIATA.

IAC_et2

Mulțumim gazdei, Carrefour Militari, partenerului tradițional, Automobil Clubul Român, sponsorilor noștri: Brico Depot, Autozona – Vianor, Angelli, Metabond, Tegee International, Avanti, Societatea de Salvare București precum și piloților, spectatorilor și tuturor celor care ne susțin în activitatea noastră.

INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE se desfășoară anual, din anul 2011 și reunește piloți din toată țara, bine pregătiți, devotați culturii competiționale, bazate pe fairplay. Competiția de îndemânare auto se adresează în mod egal piloților profesioniști și amatorilor care vor să își dezvolte abilitățile în automobilism, cu respect pentru noțiunea de siguranță la volan.

Adaugati comentariu