Advertisement

Home Administrare flote Integrări prin API: Soluții hibride pentru managementul operațiunilor flotei

Integrări prin API: Soluții hibride pentru managementul operațiunilor flotei

Vrei mai multă automatizare pentru gestionarea flotelor auto? Soluțiile hibride SafeFleet de conectare prin API aduc eficientizarea proceselor operaționale pentru cele mai complexe software-uri.

Ce beneficii îți aduc integrările prin API cu platforma SafeFleet?

Administrarea flotelor auto este un proces complex care de cele mai multe ori necesită resurse individuale pentru fiecare nevoie în parte. Timpul necesar monitorizării lanțului de aprovizionare și costurile operaționale nu ar trebui să îngreuneze procesul decizional.

Dacă ești în căutarea unei soluții optime care să îți ofere instrumentele necesare pentru dezvoltarea unei afaceri sănătoase și longevive, integrările prin API cu alte platforme software pe care ți le pune la dispoziție SafeFleet te pot ajuta să eficientizezi numeroase operațiuni ale flotei auto.

Cum funcționează conectarea prin API cu SafeFleet Portal?

SafeFleet Portal îți oferă posibilitatea de a integra sisteme software oferite de alți furnizori, astfel încât administrarea flotei să devină cât mai eficientă, fiind personalizată nevoilor tale. Folosind API-ul SafeFleet, datele pot fi transmise bi-direcțional între portalul SafeFleet și alte platforme telematice, de fleet management, logistice și altele, facilitând astfel managementul operațiunilor.

Dacă îți dorești să te bucuri de beneficiile conectării SafeFleet prin API, trebuie în primul rând să ai un contract semnat pentru monitorizare GPS pe autovehiculele flotei. Pentru a putea dezvolta integrări prin API, este necesar să achiziționezi cel puțin pachetul SafeFleet Base și un abonament la portalul SafeFleet.

Odată ce ai instalat și activat pachetul SafeFleet dorit, trebuie să transmiți datele de logare primite către portalul pe care l-ai ales pentru integrare. Ulterior, vei primi linkul de integrare prin API din partea SafeFleet. Acest link va ajuta furnizorul ales să preia conexiunea cu portalul SafeFleet. Astfel vei avea acces la toate datele despre flotă direct din portalul respectiv, oferindu-ți avantajul de a optimiza procesul de gestionare a flotei.

Ce ne-a determinat să apelăm la serviciul de integrare API oferit de SafeFleet este nevoia, deoarece automatizarea proceselor este un „must” în toate domeniile. Ne-am bucurat și că am avut cui să adresăm această cerere de a exporta datele de monitorizare în platforma Shippeo cu care noi lucrăm, echipa SafeFleet care ne ajută fiind o echipă capabilă, informată și bine pregătită. Și desigur, rezultatele nu au întârziat să apară, o trasabilitate mult mai corectă în aplicațiile noastre datorită procesului automatizat.”

Ionuț Varga – IT Manager, International Lazar Company

Ce integrări prin API poți face cu SafeFleet?

Optimizarea resurselor de timp și a costurilor specifice gestionării flotelor auto sunt prioritare în colaborările SafeFleet cu partenerii. De aceea, dorim să venim în ajutorul transportatorilor cu o gamă vastă de integrări API, prin care clienții să își gestioneze cât mai eficient flotele. Care sunt principalele noastre soluții?

Integrarea API cu Shippeo: Oferă vizibilitate predictivă asupra livrărilor, datorată conexiunii la toate sursele de date. Tehnologiile utilizate de acest furnizor face posibilă colectarea datelor din orice tip de dispozitive: TMS, telematice, AIS, API-uri și dispozitive IoT.

Integrarea cu Sixfold: Estimarea datelor de livrare și monitorizarea locației oricărui transport în timp real sunt două beneficii principale pe care le aduce această integrare. Gestionarea complexă a flotelor integrată cu sistemele de transport și telematică se transformă într-un proces clar, optimizat de tehnologia Sixfold.

Integrarea API cu Project44: Automatizarea proceselor devine mai rapidă cu ajutorul acestei integrări, care urmărește o mai bună planificare a stocurilor și colaborare cu partenerii și echipa, cât și eficientizarea serviciilor de monitorizare a temperaturii.

Conectarea cu GEFCO Group: Experiența acestui furnizor în optimizarea lanțurilor complexe de aprovizionare pentru produse industriale, bunuri de consum, bunuri farmaceutice sau vehicule finite îl poziționează ca lider european pe piață. Dacă te afli în căutarea unei soluții care să pună la dispoziție modalități mai ecologice în transportare, această integrare se va potrivi nevoilor flotei tale.

De asemenea, sunt disponibile integrări cu o multitudine de alte platforme software, precum: TimoCom, Trans.eu, Waberer’s Optimum Solution, ESRI, Suzuki, Pallex Romania, Four Kites, AutoMinder, CETEX, RFT, Inovativ Logistic, E-Track GPS, DSV, TransVizion, CargoTrack și altele.

Descoperă cum poți beneficia de vizibilitate crescută în gestionarea flotelor cu integrările prin API puse la dispoziție de către echipa SafeFleet.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Flote Auto
Administrare flote

A apărut revista FLOTE AUTO, mai 2024

A apărut numărul 100 al revistei FLOTE AUTO, mai 2024, cu un...

emisiile
Administrare floteFlotă verde

Majoritatea flotelor europene riscă să rateze obiectivele obligatorii privind emisiile de CO2

Majoritatea companiilor europene sunt cu mult întârziate în ceea ce privește obligațiile...

Monitorizare și aplicații

Jocurile de cazino întâlnesc literatura

De la romanele clasice până la cele mai recente opere contemporane, cărțile...

Administrare flote

A apărut revista FLOTE AUTO, aprilie 2024

A apărut numărul 99 al revistei FLOTE AUTO, aprilie 2024, cu un...