Advertisement
dkv-euroservice-floteauto box Europe
Home Administrare flote Carburanţi În 2015, DKV Euro Service ţinteşte o cifră de afaceri de 190 mil. euro în România

În 2015, DKV Euro Service ţinteşte o cifră de afaceri de 190 mil. euro în România

Creşterea va avea la bază consolidarea portofoliului de clienţi care operează transporturi internaţionale. Compania se va concentra şi pe dezvoltarea reţelei de parteneri în România.

DKV Euro Service, cel mai mare furnizor independent de carduri de combustibil din Europa şi unul dintre liderii pieţei din România, a finalizat 2014 cu o cifră de afaceri de 175 de milioane de euro şi îşi propune o creştere cu 8,6% anul acesta, la 190 de milioane de euro.

Compania pune la dispoziţia clienţilor cea mai mare reţea cu staţii de carburanţi şi parteneri de servicii din Europa, cu peste 55.300 de locaţii în 42 de ţări de pe continent. DKV Euro Service are peste 80 de ani de experienţă la nivel european în domeniul cardurilor de combustibil.

Reprezentanţa din România a fost deschisă în 2007 şi oferă carduri de combustibil, servicii de plată a taxelor de drum internaţionale, recuperare de TVA şi accize, mentenanţă şi asistenţă de urgenţă şi o gamă largă de servicii online pentru companiile care transportă marfă sau persoane din România în Europa.

robert_vass-floteautoNe-am dezvoltat constant în România în ultimii ani, iar condiţiile de piaţă indică potenţial pentru a creşte în continuare. Conform estimărilor noastre, piaţa de combustibil şi servicii de taxe de drum pentru transportul internaţional din România este de aproximativ 2,5 miliarde de euro, din care ne propunem să atragem circa 8% anul acesta. Pe lângă consolidarea pe plan local a serviciilor oferite clienţilor cu operaţiuni internaţionale, suntem interesaţi să continuăm şi extinderea reţelei cu staţii de carburanţi partenere din ţară”, a declarat Robert Vass, Country Manager România şi Ungaria DKV Euro Service.

DKV Card este un instrument uşor de folosit, care înlocuieşte numerarul sau cardul de credit şi ajută transportatorii români să economisească timp şi bani. Șoferul foloseşte cardul în reţeaua europeană extinsă DKV pentru a plăti combustibilul, taxele de drum şi orice servicii de reparaţii sau mentenanţă necesare, având astfel un parcurs facil până la destinaţie şi înapoi.

Clientul primeşte o factură consolidată, electronică, în care sunt detaliate toate tranzacţiile sale, din diferite ţări, uşor de verificat prin intermediul platformei online pentru clienţi.

Adiţional cardului de combustibil, DKV oferă şi servicii pentru plata taxelor de drum în ţările din reţea. Șoferii pot folosi cardul DKV pentru plata taxelor de drum, tuneluri, feriboturi sau poduri sau pot utiliza dispozitive speciale pentru taxele de drum. În cazul aparatelor de bord, verificarea se face automat de către sistemele instalate pe fiecare tronson de infrastructură şi timpul parcurs pe traseu este redus.

Segmentul de transport rutier este în dezvoltare, iar cele peste 31.000 de companii de transport, al căror număr este în creştere, confirmă potenţialul impresionant al pieţei. Infrastructura rutieră este încă în extindere în România, iar portul Constanţa este un punct major de conexiune pentru mărfurile care au ca destinaţie Europa”, a declarat Vass.

Totodată, clienţii DKV obţin un plus de lichidităţi prin recuperarea TVA-ului şi a accizelor aferente cheltuielilor din ţările de destinaţie din Europa. Sumele rambursabile se deduc direct din factura curentă, ceea ce asigură economii semnificative de bani şi de timp faţă de recuperarea taxelor pe cont propriu.

Unul dintre avantajele majore ale clienţilor DKV este platforma online de administrare a contului, care oferă autonomie crescută şi acces la o gamă extinsă de opţiuni. Astfel, clienţii pot să verifice tranzacţiile în orice moment, să planifice rutele conform celui mai bun preţ de alimentare identificat pe harta interactivă şi să acceseze facturile electronice. Șoferii au la dispoziţie şi o aplicaţie pentru smartphone care le indică staţiile de carburanţi şi atelierele de service din apropiere unde pot folosi DKV Card şi le afişează noutăţi despre reţea.

Utilizatorii DKV Card au acces la peste de 9.000 de parteneri europeni pentru servicii adiţionale care pot fi plătite cu cardul, cum ar fi ateliere de reparaţii, închirieri auto, achiziţii de anvelope şi servicii de curăţare auto. În anumite situaţii, aceste servicii sunt obligatorii şi au un regim special, în funcţie de mărfurile transportate.

DKV Euro Service România este parte a DKV Mobility Service Group, înfiinţat în Germania în urmă cu 81 de ani şi specializat în soluţii inteligente pentru transportul rutier: carduri de combustibil, management de flotă, recuperare de taxe şi servicii de mentenanţă.

Anul trecut grupul a raportat o cifră de afaceri de 5,7 miliarde de euro şi are în prezent peste 120.000 de clienţi şi 2,5 milioane de DKV Card şi aparate DKV Box active în Europa.

 

(Articol publicat în revista Flote Auto, iunie 2015)

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Lukoil
Carburanţi

Benzinăria Lukoil de la Ciolpani a fost închisă temporar. ANPC ar fi descoperit ”furt” la pompă

Protecția Consumatorilor a amendat cu 55.000 de lei compania petrolieră Lukoil pentru...

combustibilul
Carburanţi

4 recomandări pentru a minimiza cheltuielile cu combustibilul

Un managementul eficient al flotei de utilitare ușoare constă în maximizarea economiei...

Prețurile petrolului
Carburanţi

Prețurile petrolului ar putea depăși 100 de dolari/baril în septembrie. Temeri pentru inflație

Prețurile petrolului ar putea atinge nivelul de 100 de dolari/baril în luna...

spații de servicii
CarburanţiInfrastructură

Două noi spații de servicii pe Autostrada A1, în zona localității Șagu

Începând cu această săptămână sunt funcționale încă două spații de servicii moderne...