Siguranța angajaților, pe primul loc în topul priorităților Nokian Tyres: niciun accident de muncă în 2020

Nokian Tyres realizează demersuri constante pentru ca angajații să își desfășoare activitatea în cele mai bune condiții, atât în ceea ce privește siguranța la locul de muncă, cât și în ceea ce privește resursele puse la dispoziția lor. Toate aceste măsuri contribuie la un rezultat important: niciun accident petrecut în timpul programului de lucru anul trecut.
Nokian Tyres

Siguranța este una dintre valorile parte din ADN-ul companiei. Astfel, pentru a-și atinge obiectivul de a oferi un mediu de lucru sigur angajaților săi, compania urmărește constant două direcții de acțiune: siguranța personală a fiecărui angajat și sprijinul necondiționat oferit tuturor membrilor echipei. De asemenea, exemplul personal joacă un rol esențial pentru siguranța echipei, alături de folosirea echipamentului în mod corespunzător și a procedurilor de lucru omologate.

„Am bifat împreună o realizare foarte importantă – un an fără accidente – realizare posibilă doar prin identificarea celor mai bune soluții și învățând în echipă, pentru că niciunul dintre noi nu ar fi putut face acest lucru de unul singur.”, a declarat Marko Oksanen, Inginer de Producție, Nokian Heavy Tyres.
Totodată, cultura organizațională a companiei favorizează schimbul de idei și propuneri, indiferent de poziția ocupată, metodă care contribuie în mod esențial la siguranța echipei.

 

Citiți articolul integral pe www.autoexpertindustry.ro

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ȘI:

Peste 95% din poliţele de asigurare intermediate de brokeri sunt în format digital

Programele IMM Invest și IMM Leasing vor continua și în 2021

Transporturile și Infrastructura primesc de la buget 14,1 miliarde de lei în 2021. Proiect

 

 

Adaugati comentariu