IGSU va cheltui 12,9 mil. lei pentru 18.000 de poliţe RCA

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) organizează în luna aprilie 2018 o licitaţie deschisă pentru asigurarea auto obligatorie a mijloacelor de transport din dotare.Contractul de servicii are o valabilitate de 24 de luni şi constă în achiziţionarea a maximum 18.000 de polite de asigurare obligatorie, cu o valoare totală estimată de 12,86 milioane de lei (fără TVA).

Potrivit anunţului publicat în SEAP, procedura este organizată de către o asociere de autorităţi contractante: Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (reprezentant al asocierii) şi unităţile subordonate (asociaţi-beneficiari finali). Acordul-cadru se va încheia de catre IGSU, ca reprezentant al asocierii şi va fi semnat de toate părţile semnatare ale acordului de asociere, iar contractele subsecvente vor fi încheiate de către fiecare unitate subordonata a IGSU., ca membru-beneficiar al asocierii pentru vehiculele proprii.

Conform acordului-cadru, IGSU va cumpăra minimum 7.000 poliţe şi maximum 18.000 de poliţe RCA, finanţarea urmând a fi realizată de la bugetul de stat.

Cuantumul garanţiei de participare este de 128.615,40 lei, iar a celei de bună execuţie, de 10 %
din valoarea fără TVA a fiecărui contract subsecvent.

Criteriul de atribuire va fi cel mai mic preţ, însă Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat că va organiza şi o licitaţie electronică, în care obiectul procesului repetitiv de ofertare îl reprezintă preţul total fără TVA.

Termenul limită pentru primirea cererilor de documente sau de acces la documente este data de 12 aprilie 2018, iar a celui limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare, 16 aprilie 2018

Deschiderea ofertelor va avea loc în data de 16 iulie 2018.

Adaugati comentariu