Advertisement

Home Piaţa auto Autoturisme Grupul Rădăcini lansează Echipa Mobilă

Grupul Rădăcini lansează Echipa Mobilă

După aproape un sfert de secol de experienţă în afaceri, Grupul Rădăcini continuă să inoveze, fiecare nou pas având ca obiectiv apropierea de client.

În prezent Grupul Rădăcini este unul dintre cei mai importanţi actori ai pieţei auto din România deţinând cel mai diversificat portofoliu de mărci auto (Opel, Volkswagen, Audi, Mazda, Suzuki, Citroën, Honda, Peugeot, Cadillac), dar şi cea mai mare cotă de piaţă pentru multe din mărcile distribuite. Pentru fiecare dintre mărci Grupul Rădăcini deţine locaţii service specializate dar si service multimarcă (Bosch Car Service).

Experienţa celor mai bune practici de la mărcile pe care le reprezintă şi capacitatea de a oferi servicii complete, atât înainte, dar şi după achiziţia autoturismului, contribuie la creşterea satisfacţiei celui care intră într-un sediu Rădăcini.

Achiziţionare unei maşini este un proces complicat, care necesită multă informare, mult timp şi un consum de energie greu de estimat iniţial. Firesc, orice client poate să urmeze singur acest parcurs. Dar, mai simplu şi mai eficient este să primească sprijinul unui consultant profesionist.

Echipa mobilă vine la tine si îţi prezintă toată gama de produse şi servicii ale grupului Rădăcini. Profită şi sună acum la numărul 0737 600 600.

De la modele mini la limuzine de lux, de la cabrio la modele SUV / 4×4, de la variante populare la cele exclusive, de la utilitare mici la cele medii… este aproape imposibil ca un client să nu găsească varianta potrivită. La fel se întâmplă şi în domeniul service, unde atelierele de marcă sunt completate cu variante multimarcă şi cu cele dedicate unui segment anume, cum ar fi reţeaua Şama Service pentru roţi/ direcţie şi Rădăcini Diesel Service pentru sisteme de injecţie Bosch.

Plecând de la nevoile şi cerinţele clientului, fie că este vorba de consultanţă în achiziţionarea unui autoturism, ori de service, mentenanţă sau cumpărarea de piese auto, consilierii Echipei Mobile Rădăcini propun oferte personalizate. Rezultă confort, optimizarea cumpărării şi, nu de neglijat, siguranţa unei alegeri corecte.

Echipa Mobilă Rădăcini poate veni direct la clienţii din Bucureşti, Braşov, Brăila, Constanţa, Galaţi şi Ploieşti.

Cele peste 60.000 de autovehicule vândute şi peste 1.000.000 de intrări în service confirmă încrederea în capacitatea Grupului Rădăcini de a oferi cele mai bune soluţii, în orice etapă, de la alegerea până la revânzarea automobilului. Ne bucurăm să oferim clienţilor noştri un instrument util şi sunt convins că Echipa Mobilă Rădăcini va deveni în scurt timp partenerul auto preferat de aceştia!” – a declarat dl.Nicolae Sorescu, Director Divizie Vânzări, Rădăcini Grup.

 

Prin acest concept dorim să oferim clienţilor noştri mai multă mobilitate şi confort prin soluţii personalizate pentru flote la nivel naţional în zonele Bucureşti, Ilfov, Brăila, Braşov, Constanţa, Galaţi, şi Prahova.” – a declarat dl. Dan Ene, Director Divizie Service, Grup Rădăcini.

Pentru mai multe detalii accesaţi www.radacini.ro sau https://www. facebook.com/Radacini.

 

(Articol-advertorial publicat în revista Autoexpert Flote, luna noiembrie 2014)

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Dacia Duster 3
Autoturisme

Test Dacia Duster 3. Buna vestire

Vino de citește, căci am veste grozavă de adus! A renăscut pentru...

Autoturisme

Pășește în viitor cu Ford: inovații și viziuni pentru mobilitate durabilă

Ford se află în fruntea industriei auto cu soluții inovatoare și viziuni...

Autoturisme

Renault deschide comenzile în România pentru Symbioz

Poziționat între Captur și Austral, Symbioz asigură Renault o prezență mai puternică...

Swift
Autoturisme

Test cu Suzuki Swift. Sho-Sho-Kei-Tan-Bi

Swift este unul dintre cele mai longevive și apreciate modele ale producătorului...