Grupul Gefco deschide o filială în Grecia

Grupul Gefco, jucător global în logistica industrială şi lider european în logistica automobilelor, a inaugurat oficial filiala sa din Grecia la începutul lunii noiembrie.Prin înfiinţarea unei filiale în Grecia, ţară cu potenţial dinamic în regiune, Gefco îşi consolidează amprenta în Europa de Sud-Est, regiune în care Grupul se bucură de o prezenţă istorică.

„În calitate de companie cu o competenţă unică în gestionarea şi optimizarea lanţurilor complexe de aprovizionare, ne bucurăm să contribuim la sprijinirea dezvoltării clienţilor noştri greci cu experienţa noastră în logistica integrată, precum şi cu abilitatea noastră de a atinge obiectivele pe termen scurt şi lung în ceea ce priveşte performanţa economică şi nivelul de servicii şi calitate”, a afirmat Luc Nadal, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Gefco Group.

Grecia oferă o amplasare ideală între Europa de Est şi Balcani, beneficiind de multe avantaje competitive care fac din această ţară un loc perfect pentru un jucător major în logistică:

Grecia este naţiunea care deţine cele mai multe nave, controlând la ora actuală 18% din flota mondială.

Porturile din Piraeus şi Salonic se numără printre porţile regionale de acces către Europa de Sud-Est şi Europa Centrală.

Grecia lansează şi participă la un număr mare de programe destinate renovării, extinderii şi îmbunătăţirii infrastructurii;

Producţia industrială din Grecia prezintă o creştere constantă în ultimii ani, incluzând companii de top din industria alimentară şi de prelucrare a tutunului şi sectoare de producţie din industria textilă, farmaceutică, chimică, minieră, petroliferă şi de producţie a metalelor.

„Gefco îşi propune să-şi consolideze competitivitatea şi prezenţa pe piaţa din Grecia şi se aşteaptă să îşi dubleze cifra de afaceri în 2017. De asemenea, intenţionăm să transmitem companiilor locale experienţa noastră în domeniul logisticii, dobândită de-a lungul mai multor decenii, contribuind astfel la creşterea şi dezvoltarea ţării”, a spus Fabien Gauchet, Director General al Gefco Grecia.

Cu o experienţă de 68 de ani, grupul Gefco a acumulat o vastă expertiză în gestionarea lanţurilor complexe de aprovizionare ale clienţilor săi. Având originile în logistica pentru industria auto – una dintre cele mai solicitante industrii din punct de vedere logistic – Grupul aplică experienţa sa şi îşi dezvoltă în mod constant konw-how-ul pentru a-şi deservi clienţii din diferite sectoare industriale: auto, industrie, energie, electronice, mărfuri de consum larg, farmaceutice şi agricultură.

 

Adaugati comentariu