Un nou produs de asigurare pentru IMM-uri

Gothaer Asigurări a lansat pe piaţă asigurarea IMMens, un produs modelat astfel încât să ofere acoperiri personalizate pentru fiecare tip de afacere, în funcţie de domeniul de activitate. Printr-o singură poliţă, fiecare domeniu de activitate beneficiază de un complex de acoperiri asigurate dedicate.
capital de lucru

Am investit mult timp şi atenţie în conceperea acestui produs şi suntem mândri de rezultat. Am studiat nevoile actuale ale potenţialilor clienţi, domeniul de activitate în care operează şi ofertele disponibile pe piaţă şi suntem convinşi că antreprenorii români au nevoie de pachete de asigurare personalizate, care să cuprindă o protecţie solidă pentru afacerile lor şi totodată, de o soluţie simplă şi unitară care să îi ajute să economisească timpul petrecut în căutarea celui mai bun mix de oferte de asigurare din punct de vedere al raportului calitate – preţ şi că au nevoie de IMMens”, afirmă Anca Băbăneaţă, CEO al Gothaer Asigurări Reasigurări.

Previziunile specialiştilor pentru 2015 sugerează o revenire a sectorului IMM-urilor aproape de nivelul pre-criză în ceea ce priveşte numărul de firme şi al celui de angajaţi. România este în continuare ţara cu cel mai mic număr de IMM-uri raportat la dimensiunea populaţiei, respectiv cu o densitate de 21,3 IMM-uri la mia de locuitori  (faţă de o medie europeană de 42,7), ceea ce reflectă totodată şi potenţialul important de dezvoltare pe acest segment.

Segmentul întreprinderilor mici şi mijlocii are o pondere de 58% în volumul total al PIBului şi de 67% în numărul total de salariaţi din economia non-financiară.

Suntem conştienţi de importanţa segmentului IMM-urilor pentru economia României şi ne bucurăm că putem susţine prin produsul şi serviciile noastre dezvoltarea afacerilor mici şi mijlocii. Printre atuurile esenţiale ale produsului se află nu doar acoperirile speciale, structura sa modulară cu riscuri specifice diverselor tipuri de business şi oferirea unor acoperiri unice, cât şi posibilitatea de a-l achiziţiona rapid, online, pe platforma noastră dedicată – online.gothaer.ro – sau pe cele dedicate partenerilor”, explică Iulia Nicola, Subscriitor Şef, Gothaer Asigurări Reasigurări.

gothaer-a-lansat-asigurare-pentru-imm-uri-floteauto
Asigurarea IMMens se poate încheia pe o perioadă de până la 3 ani

Din punct de vedere al concentrării numărului de IMM-uri şi al iniţiativelor antreprenoriale, regiunea Bucureşti – Ilfov este pe primul loc, urmată de Regiunea Nord-Vest. Gothaer are o bună reprezentare în aceste regiuni, prin reţeaua proprie, la aceasta adăugându-se şi un parteneriat solid cu principalele societăţi de intermediere în asigurări, ceea ce conturează un alt aspect important în vânzarea asigurării IMMens.

Fiind o poliţă de tip multi-risc, modulară şi adaptată nevoilor specifice fiecăruia dintre segmentele de afaceri cărora i se adresează, asigurarea IMMens de la Gothaer se construieşte pornind de la Asigurarea Clădirilor şi/ sau a Conţinutului (clădiri şi bunurile aflate în acestea), la care clientul poate alege, în completarea acesteia, secţiunile şi riscurile asigurate pe care le consideră de interes pentru afacerea sa, şi anume:

  • Pierderile financiare survenite din întreruperea activităţii
  • Asigurarea banilor
  • Asigurarea de răspundere civilă
  • Asigurarea de accidente a angajaţilor

În funcţie de domeniul de activitate al afacerilor, asigurarea IMMens de la Gothaer poate cuprinde
unul sau toate riscurile asigurate de mai sus şi adaugă în plus riscuri specifice la care sunt expuse
acestea.

Preţul unei asigurări IMMens de la Gothaer variază foarte mult în funcţie de nevoile clientului, de
specificul domeniului în care acesta activează, precum şi de riscurile acoperite. Asigurarea IMMens
de la Gothaer se poate încheia pe o perioadă de până la 3 ani, la un preţ accesibil şi competitiv pe
segmentul acestor tipuri de poliţe.

Până la finalul anului, compania Gothaer Asigurări Reasigurări estimează că vor fi încheiate 1.000
de poliţe de asigurare IMMens.

 

 

Adaugati comentariu