Goodyear scade costurile de operare

În urma unor teste realizate de către institutul german Dekra, Goodyear EfficientGrip Cargo s-a dovedit mult mai anduranţă decât alte anvelope competitoare.

Inginerii de la Goodyear au modificat substanțial componentele anvelopei precedente realizată de același producător de pneuri în vederea creșterii anduranței noii generații EfficientGrip Cargo. Ulterior, au apelat la institutul independent de cercetare și testare de la DEKRA pentru a realiza un studiu comparativ față de alte anvelope similare competitoare de pe piață. Astfel, pentru pneurile destinate în principal autoutilitarelor cu anvelope de 215/65 R 16C s-a constatat că EfficientGrip oferă cu până la 23.964 km mai multă anduranță, sau o performanță cu 40% mai bună a uzurii, față de o altă anvelopă similară. Pneurile care s-au apropiat cel mai mult de performanțele produsului de la Goodyear au fost cu 32% mai neperformante decât EfficientGrip Cargo.

EfficientGrip Cargo - speciale pentru autoutilitare
EfficientGrip Cargo – speciale pentru autoutilitare

Martijn de Jonge, Brand Director Consumer PBU EMEA la Goodyear, a spus: “Faptul că am livrat astfel de rezultate impresionante în testele DEKRA arată dedicarea inginerilor noștri.

Ca rezultat al angajamentului pe care și l-au asumat, am putut crea tehnologia Extra Mile, îmbunătățind nu numai kilometrajul anvelopelor, ci și performanța acestora pe suprafețe umede, împreună cu durabilitatea și eficiența costului de deținere.”

Adaugati comentariu