FREE NOW se extinde în Cluj şi Braşov

FREE NOW, parte a platformei europene de mobilitate urbană deţinută de Daimler şi BMW, se extinde în două noi oraşe, Cluj şi Braşov, la nici două luni de la intrarea aplicaţiei pe piaţa din România, în Bucureşti.
FREE NOW

Peste 300.000 de clujeni şi braşoveni folosesc în prezent Clever, parte din acelaşi grup, aplicaţie care va continua să fie operaţională o perioadă, urmând să fie apoi înlocuită complet de FREE NOW.

”Cluj şi Braşov sunt două hub-uri importante de mobilitate, unde cererea creşte mai rapid decât capacitatea serviciilor disponibile. Numai în 2019, pasagerii din aceste oraşe au comandat în total aproape 7 milioane de curse prin Clever, adică circa un sfert din numărul total de curse Clever şi FREE NOW din toată ţara. Odată cu lansarea FREE NOW în România, ne-am propus să aducem soluţiile de mobilitate la îndemâna oricui, iar Cluj şi Braşov reprezintă doar primul pas. Anul acesta vom continua să investim pentru a aduce FREE NOW şi în alte oraşe în care aplicaţia Clever este disponibilă şi pentru a oferi în premieră serviciile noastre de ridesharing şi în oraşe unde nu au fost până acum disponibile, cum este cazul în Braşov”, spune Andrei Frunză, CEO Clever / FREE NOW.

Primii 100.000 de pasageri din fiecare oraş au o cursă gratuită cu FREE NOW, iar cei care aleg să facă plata prin card au reducere de 50% pentru toate cursele de ridesharing. Astfel, pot călători cu numai 5 lei pe o distanţă de 5-6 kilometri, cât a fost media curselor prin Clever din cele două oraşe în 2019, în condiţiile în care costul mediu al unei astfel de călătorii este de 15 lei în Cluj sau 17 lei în Braşov.

Pentru toate cursele, indiferent dacă sunt de Taxi sau Ride, FREE NOW oferă opţiunile de plată cash sau card în aplicaţie şi nu percepe tarif dinamic, indiferent de perioada anului sau de momentul zilei, de vreme, de condiţiile de trafic sau de cererea şi oferta de maşini.

FREE NOW oferă acces clujenilor şi braşovenilor, într-o singură aplicaţie, la călătorii atât în cele trei oraşe din România unde este acum disponibilă, cât şi în alte 100 de oraşe din 9 ţări europene – Germania, Marea Britanie, Irlanda, Spania, Portugalia, Italia, Polonia, Austria şi Suedia.

 

CITEŞTE ŞI:

Transportul elevilor navetişti nu va putea fi decontat

Rabla Bucureşti, etapa a II-a. Cui se adresează în mod special

Promisiuni 2020. Sute de milioane de euro pentru fluidizarea traficului în Capitală

 

 

Adaugati comentariu