Advertisement

Home Piaţa auto Ford Pro prezintă noul Transit Connect cu sistem de propulsie Plug-in Hybrid

Ford Pro prezintă noul Transit Connect cu sistem de propulsie Plug-in Hybrid

Ford Pro completează electrificarea familiei sale de înaltă productivitate Transit în Europa cu noul furgon compact Transit Connect, care introduce un nou sistem de propulsie Plug-in Hybrid.

Sistemele de propulsie avansate și eficiente includ pentru prima dată o versiune Plug-in Hybrid pentru Transit Connect, care oferă clienților o autonomie electrică generoasă de 110 km, precum și capacitatea de încărcare AC și DC.

Clienții beneficiază, de asemenea, de o capacitate de încărcare îmbunătățită, cu volume de încărcare de până la 3,7 m3, precum și de un nou concept transformator de scaune pentru modelele Kombi. Caracteristicile premium suplimentare includ un nou sistem inteligent de tracțiune integrală, un instrumentar de bord digital cu conectivitate avansată și cea mai largă suită de sisteme active de asistență pentru șofer oferite vreodată la Transit Connect.

Indiferent dacă este vorba de o afacere mică sau de o flotă urbană, operatorii Transit Connect își pot accelera productivitatea prin asistența Ford Pro, inclusiv software, service și planuri financiare flexibile.

Transit Connect PHEV accelerează productivitatea

„În ultimii doi ani, am electrificat familia Transit pentru a ajuta fiecare tip de client să-și accelereze productivitatea și să-și electrifice afacerea. Noul nostru Transit Connect este un nou pas în această misiune”, a declarat Hans Schep, director general, Ford Pro, Europa. „Noile versiuni PHEV și cu tracțiune integrală ale Transit Connect, interiorul high-tech și suportul de la Ford Pro împachetează un aspect riguros într-o caroserie elegantă și compactă.”

Fiind cea de-a treia generație a popularei autoutilitare compacte Ford Pro Transit Connect, noul model face parte din cea mai puternică gamă de autoutilitare compacte Ford Pro, împreună cu noul Transit Courier și viitorul E-Transit Courier.

Transit Connect intră în producție în primăvara anului 2024, livrările inițiale ale autoutilitarei diesel fiind programate pentru vara acestui an, ca parte a unui plan de lansare în etape. Transit Connect PHEV se va alătura gamei înainte de sfârșitul anului, modelele cu tracțiune integrală și Kombi completând gama la începutul anului 2025.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Înmatriculările de autoturisme noi
Piaţa auto

Înmatriculările de autoturisme noi în UE au urcat cu 4,6%. România, pe locul 14

În primele 5 luni din 2024,  înmatriculările de autoturisme noi în Uniunea...

Piaţa auto

Colaborare IVECO – Foton în domeniul vehiculelor comerciale

IVECO și Foton, unul dintre cei mai importanți producători de vehicule comerciale...

vehicule rutiere
Piaţa auto

INS: Parcul național de vehicule rutiere numără 10,3 mil. unități la finalul anului 2023

Numărul total de vehicule rutiere înmatriculate în circulaţie, în evidenţele Direcţiei Generale...

Piaţa auto

POLI AutoFEST 2024: Revoluția automobilistică prinde viață la POLITEHNICA București!

POLITEHNICA București readuce în capitală cel mai grandios eveniment dedicat industriei auto...