Fonduri europene pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate destinat VO Curtea de Argeș

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a depus, la începutul lunii aprilie 2022, cererea de finanțare din fonduri europene nerambursabile pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate destinat Variantei de Ocolire (VO) Curtea de Argeș.
Curtea de Argeș

Finanțarea nerambursabilă ar putea fi alocată prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020, în cadrul Axei Prioritare – Îmbunătățirea mobilității prin dezvoltarea rețelei TEN-T și a metroului, Obiectiv Specific OS 1.1 Apel de proiecte pentru Dezvoltarea Infrastructurii Rutiere – sprijin pregătire proiecte de investiții, Operațiunea – Creșterea mobilității pe rețeaua rutieră TEN-T centrală.

Valoarea totală a proiectului este de 4,1 milioane de lei, din care 85% contribuția Uniunii Europene din Fondul de Coeziune – 2,9 milioane de lei, 15% contribuția națională 512.719,48 lei, restul de 636.070 lei reprezentând cheltuieli neeligibile inclusiv TVA.

Potrivit CNAIR, durata proiectului pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate destinat Variantei de ocolire Curtea de Argeș este 17 luni.

 

CITEȘTE ȘI:

Sistemul RO e-Transport va monitoriza bunurile cu risc fiscal ridicat

Tendințele anului 2022 în finanțările prin leasing operațional

 

Adaugati comentariu