Advertisement

leasing operațional
Home Finanţare Leasing operaţional Flotă de 115 autoturisme în leasing operațional pentru compania Distribuție Energie Electrică România

Flotă de 115 autoturisme în leasing operațional pentru compania Distribuție Energie Electrică România

Compania Distribuție Energie Electrică România (DEE România) intenționează să utilizeze, în leasing operațional, o flotă de 115 autovehicule, valoarea estimată a contractului fiind de 1,6 milioane de euro.

Potrivit anunțului de participare la licitație, publicat pe platforma de achiziții publice, SICAP, autoturismele pentru care se doreste transferarea dreptului de utilizare, fără opțiune de cumpărare, ”vor fi noi (0-2.000 km, an fabricaţie minimum 2021),în stare tehnică corespunzătoare, conform legislaţiei rutiere în vigoare, pentru circulaţia pe drumurile publice si cu dotările solicitate de entitatea contractantă”.

Contractul de leasing operațional, cu o durată de 24 de luni, va fi împărțit în două loturi:

  • Lot 1 – minimum 33 bucăți și maximum 43 bucăți, cu o valoare maximă de 763.680 euro; autoturismele vor fi distribuite în punctele de lucru ale companiei din Ploiești, Brașov și Cluj.
  • Lot 2 – pentru autoturisme M habitaclu marit – minimum 53 bucăți și maximum 72 bucăți, pentru o valoare maximă de 864.000 euro.

În criteriile de atribuire, prețul va avea o pondere de 70%, iar termenul de livrare, de 30%. Potrivit companiei DEE România, peste termenul de livrare de 90 zile calendaristice ofertele vor fi respinse.

Autoturismele vor fi distribuite în punctele de lucru ale companiei din Ploiești, Brașov și Cluj.

Pentru a putea participa la licitație, ofertanții trebuie să demonstreze că cifra de afaceri medie anuală pentru cel mult ultimele 3 exerciţii financiare disponibile (2017, 2018, 2019) trebuie să fie egală sau mai mare de 586.000 euro pentru Lotul 1 și de 630.000 euro pentru Lotul 2; pentru echivalenţă se va avea în vedere cursul mediu anual lei/valută comunicat de BNR.

Totodată, ofertanții vor trebui să facă dovada unor livrări de livrari de autoturisme, în ultimii 3 ani, cu indicarea valorilor, datelor si a beneficiarilor publici sau privati, în valoare cumulată de cel puțin 586.000 euro pentru Lotul 1 și de 630.000 euro pentru Lotul 2, la nivelul unui contract sau mai multe contracte.

Garanţia de participare este în cuantum de 5.800 euro (29.000 lei) pentru Lotul 1 și de 6.300 euro (31.500 lei) pentru Lotul 2.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data 22 iunie 2021.

 

CITEȘTE ȘI:

Austria elimină măsura autoizolării pentru români. Documentele solicitate

Spania permite, din 7 iunie, accesul tuturor persoanelor vaccinate

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

arval
Leasing operaţional

Observatorul Arval pentru Mobilitate 2024: 9 din 10 manageri spun că flotele lor vor crește sau vor rămâne stabile în următorii 3 ani

Majoritatea companiilor românești rămân încrezătoare în viitorul flotelor lor, 88% anticipând stabilitate...

Hidroelectrica
Leasing operaţional

Mega-flotă de 212 autovehicule în leasing operațional pentru Hidroelectrica. Cât va costa

Compania Hidroelectrica SA va închiria un număr de minim 212 autovehicule în...

Romgaz
Leasing operaţional

Romgaz contractează o flotă de 30 de utilitare 4×4 în leasing operațional

Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz intenționează să contracteze un număr de...