Flotă de 74 de autoturisme Dacia Duster, în dotarea Ministerului Apărării Naţionale

Un număr de 74 de autoturisme Dacia Duster vor intra în dotarea Ministerul Apărării Naţionale, care a achiziţionat mașinile de teren prin Programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional, a anunțat miercuri instituția.
Ministerul Apărării

Vehiculele sunt destinate misiunilor de Poliţie militară şi participării personalului armatei la exerciţii şi activităţi de instruire.

Din acest lot, 62 de autoturisme vor intra în dotarea Brigăzii 122 Logistice ‘Muntenia’ din cadrul Comandamentului Logistic Întrunit, iar celelalte 12 sunt achiziţionate pentru Centrul 84 Mentenanţă şi Recepţie, structură a Statului Major al Forţelor Terestre.

Potrivit Ministerului Apărării, în perioada 2015 – 2021, au fost achiziţionate, prin programul Rabla, 886 de maşini marca Dacia Duster, dintre care 457 în varianta mozaic de culori. Valoarea totală a autovehiculelor este de aproximativ 78.000 mii lei.

”Sunt două ținte importante pe care le realizăm prin această întâlnire a noastră cu Dacia Duster, cu firma noastră națională. În primul rând, este o chestiune de responsabilitate socială. Aceste mașini pe care le vedem aici, aceste autoturisme, fac parte dintr-un programul național de reînnoire a parcului auto, îl cunoaștem cu toții. Aici ne bucurăm că Dacia Duster a fost printre primii care au răspuns acestui proiect și au luptat ani de zile, cu investiții importante, pentru ca acest proiect să se poată face. Practic, prin acest program, Ministerul Apărării Naționale arată responsabilitate față de mediu”, a edclarat Vasile Dîncu, ministrul Apărării.

 

CITEȘTE ȘI:

Companiile trebuie să-și evalueze activele acum, altfel riscă impozite mai mari în viitor

Noile condiții de intrare a românilor în Italia, în contextul pandemiei de Covid-19

 

 

 

Adaugati comentariu