Federal-Mogul Motorparts angajează absolvenți

Federal-Mogul Motorparts oferă oportunități de angajare prin Programul European de Recrutare pentru Absolvenți 2017! Absolvenții români sunt eligibili și se pot angaja!

Federal-Mogul Motorparts , divizie a Federal-Mogul Holdings Corporation, a reluat și în acest an programul prin care angajează tinerii absolvenți de facultate în centrele sale. Pe plan european, acesta se desfășoară în România, Marea Britanie, Italia, Belgia, Republica Cehă și Germania. Structura programului oferă posibilitatea ca absolvenții să se poată acomoda cu diviziile locale din țările unde se desfășoară programul înainte de a merge în alte locații la nivel european.

Pentru România sunt disponibile trei oportunități: una ca inginer de proces pentru introducerea de noi produse (New Product Introductions – NPI) la sediul din Ploiești iar alte două în Centrul de Servicii din București există două oportunități de carieră pentru absolvenți, ca analist de sisteme business – IT (IT Business System Analyst).

Cei care vor să aplice în aceste programe trebuie să fie studenți în ani terminali ai unor facultăți de profil. Ca inginer de proces pentru introducerea de noi produse (New Product Introductions – NPI) la sediul din Ploiești, absolventul care va ocupa această poziție se va alătura unei echipe responsabile de introducerea a noi produse de frânare, cu scopul de a dezvolta această activitatea și de a urmări creșterea continuă a acesteia. Pentru locația din București, fiind un domeniu esențial al activității, absolvenții trebuie să dețină cunoștințe de bază în domeniul IT, pentru a putea dezvolta pe parcursul programului de 24 de luni abilități extrem de tehnice în SAP și Electronic Data Interchange (EDI).

Citește continuarea și unde poți afla mai multe despre program aici

Adaugati comentariu