Advertisement

ey-program-sprijinire-antreprenori-floteauto
Home Miscellanea Business EY lansează un program nou pentru sprijinirea antreprenorilor cu mare potenţial de creştere

EY lansează un program nou pentru sprijinirea antreprenorilor cu mare potenţial de creştere

EY a lansat Accelerating Entrepreneurs, un program prin care va oferi sprijin pentru dezvoltarea afacerii unui număr restrâns de antreprenori cu mare potenţial din întreaga lume.

Prin intermediul programului, antreprenorii vor beneficia de consiliere din partea unei echipe de experţi EY şi lideri de business din întreaga lume şi de oportunitatea de a dezvolta relaţii de afaceri cu antreprenori de top în cadrul evenimentului World Entrepreneur Of The Year. Evenimentul reprezintă finala mondială a competiţiei cu acelaşi nume şi va avea loc la Monte Carlo, între 3 şi 7 iunie 2015.

Denumit anterior Ready, Set, Grow, programul Accelerating Entrepreneurs a fost redenumit şi remodelat, în aşa fel încât câştigătorii programului Accelerating Entrepreneurs să primească un pachet complet de consultanţă, suport şi mentorat, incluzând:

  • O sesiune de 90 de minute în cadrul EY World Entrepreneur Of The Year, unde câştigătorii programului Accelerating Entrepreneurs îşi vor prezenta planul de afaceri unui panel de „Antrenori pentru creştere” (Growth Coaches), care le vor oferi îndrumări şi consiliere de specialitate;
  • Oportunitatea de a stabili relaţii de mentorat continue cu antrenorii şi cu câştigătorii naţionali ai concursului EY Entrepreneur Of The Year;
  • Oportunitatea de a participa la EY World Entrepreneur Of The Year, toate cheltuielile fiind suportate de EY, pentru a se întâlni şi socializa cu antreprenori din peste 60 de ţări, care se vor reuni la Monte Carlo.

Procesul de selecţie al antreprenorilor care vor beneficia de consiliere şi sprijin din partea EY în cadrul Accelerating Entrepreneurs va fi derulat de un panel independent de experţi, conform următoarelor criterii:

  1. potenţialul de creştere al companiei;
  2. spirit antreprenorial şi leadership;
  3. viziune strategică;
  4. gândire inovatoare şi originalitate;
  5. financiare;
  6. cultura de HR.

alexandru-lupea-ey-program-antreprenori-floteautoEvenimentul EY World Entrepreneur Of The Year aduce laolaltă pe unii dintre cei mai de succes antreprenori din lume, lideri în pieţele lor şi, mulţi dintre ei, lideri de piaţă la nivel global. Accelerating Entrepreneurs reprezintă o şansă pentru antreprenorii ambiţioşi care doresc să devină liderii de piaţă de mâine. Aceştia au ocazia să înveţe de la aceşti antreprenori de elită, prin intermediul unor sfaturi practice în cursul evenimentului şi al unui an de mentorat care să îi ajute în trecerea la etapa următoare a itinerariului lor de creştere. Pe măsură ce se dezvoltă, companiile antreprenoriale au un impact tot mai mare asupra comunităţilor din care fac parte, prin locurile de muncă generate şi produsele şi serviciile inovatoare oferite. De aceea, este atât de important să le oferim suport încă din primele etape ale călătoriei lor, prin deschiderea reţelei noastre către ei”, explică Alexandru Lupea, Strategic Growth Markets Leader şi Audit Partner, EY România.

Pentru a aplica la programul Accelerating Entrepreneurs, cei interesaţi trebuie să fie proprietari / fondatori / CEO ai companiei reprezentate şi să fie responsabili pentru performanţele de dată recentă ale firmei. Compania trebuie să aibă o vechime de minimum doi ani şi să fi raportat vânzări sub 50 milioane dolari în fiecare dintre ultimii doi ani financiari.

Aplicaţiile se depun online pe adresa www.ey.com/scaleup, până la data de 1 martie 2015.

EY World Entrepreneur Of The Year este cea mai prestigioasă competiţie mondială pentru antreprenori. Această competiţie unică încurajează activitatea antreprenorială în rândul celor care au acest potenţial şi recunoaşte contribuţia oamenilor care îi inspiră pe alţii prin viziunea, leadership-ul şi rezultatele lor. În calitatea lui de primul şi singurul premiu cu adevărat global de acest gen, Entrepreneur Of The Year îi celebrează pe cei care construiesc şi conduc afaceri de succes, recunoscându-le meritele prin intermediul programelor de premiere regionale, naţionale şi globale în peste 145 de oraşe din 60 de ţări.
EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 190.000 de angajaţi în peste 700 de birouri din 150 de ţări şi venituri de aproximativ 27,4 miliarde de dolari în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2014. În România, EY este unul dintre liderii de pe piaţa serviciilor profesionale încă de la înfiinţare, în anul 1992. Cei peste 500 angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale. Birourile se află în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău. De la 1 iulie 2013, Ernst & Young a devenit EY, logo-ul s-a schimbat pentru a răspunde acestei modificări, iar noul tagline al companiei este „Building a better working world”. Această redefinire a identităţii vizuale vine să reflecte noua strategie a companiei, Vision 2020.

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Afacerile din transporturi
BusinessTransporturi

Afacerile din transporturi au scăzut cu 7% în primele 4 luni din 2024

Cifra de afaceri din serviciile de piaţă prestate în principal întreprinderilor a...

afacerile
Business

Afacerile din comerțul cu autovehicule în creștere cu 5,5% în primele 4 luni

Afacerile din comerţul cu ridicata şi cu amănuntul, întreţinerea şi repararea autovehiculelor...

Volkswagen
BusinessIndustrie auto

Volkswagen redirecționează o treime din investițiile în mașini electrice către modelele diesel și pe benzină

Confruntați cu realitatea unei piețe electrice aflate în dificultate, producătorii își reajustează...

China
Business

Europenizarea mașinilor electrice din China

Creșterea taxelor vamale aplicate vehiculelor electrice din China ar putea redefini peisajul...