Advertisement

EY-floteauto
Home Administrare flote Fiscalitate EY Flash, aplicaţia mobilă care vă ţine la curent cu obligaţiile fiscale

EY Flash, aplicaţia mobilă care vă ţine la curent cu obligaţiile fiscale

EY Flash este noua aplicaţie pentru telefoane inteligente dezvoltată de EY România, care oferă utilizatorilor informaţii relevante despre modificările fiscale şi declaraţiile fiscale care trebuie depuse şi termenele lor, dar şi accesul rapid la cele mai recente articole, rapoarte, evenimente şi seminarii ale specialiştilor EY România.

Serviciul conectează utilizatorul în timp util la alertele privind modificările legislaţiei relevante pentru companii, oferind o perspectivă actualizată asupra reglementărilor în vigoare pentru mediul de afaceri din România.

Aplicaţia EY Flash poate fi descărcată gratuit şi este disponibilă atât în varianta iOS, pentru iPhone şi iPad în Apple AppStore, cât şi în varianta Android în Google PlayStore.

EY-floteautoÎn condiţiile în care legislaţia fiscală a României este una extrem de complexă şi într-un continuu proces de revizuire, aplicaţia de mobil EY Flash oferă informaţii clare, relevante şi în timp real legate de modificările legislative din acest domeniu. Mai mult, aplicaţia alertează utilizatorul cu privire la aceste modificări şi oferă un calendar al obligaţiilor fiscale, pentru a uşura orientarea în spaţiul legislativ şi pentru a-l ajuta să fie la curent în orice moment cu ultimele dispoziţii şi obligaţii fiscale,“ a declarat Alex Milcev, Partener şi Lider al departamentului de Asistenţă fiscală şi juridică, EY România.

 

Aplicaţia conţine rubricile:

  • Noutăţi fiscale – include informări privind reglementările şi modificările obligaţiilor fiscale conform legislaţiei actuale, structurate în buletine (fiscal, juridic şi de capital uman): reglementări contabile, modificări ale Codului muncii sau ale Codului fiscal.
  • Agenda fiscală – în forma unui calendar anual al taxelor şi impozitelor, aceasta este destinată specialiştilor din departamentul financiar-contabil şi constituie o referinţă rapidă pentru toate obligaţiile fiscale pe categorii de contribuabili, conform legislaţiei în vigoare în România de la 17 ianuarie 2015: cote de impunere, penalităţi şi dobânzi, contribuţii, condiţii şi excepţii, informaţii privind declaraţiile de depus şi declaraţii rectificative, termene de depunere.
  • Evenimente – asigură o trecere în revistă a tuturor evenimentelor organizate de EY România – seminarii, conferinţe, forumuri şi work-shop-uri.
  • Comunicări EY România – include toate comunicatele de presă, articole, puncte de vedere EY România structurate pe linii de servicii distincte: audit, asistenţa fiscală, asistenţă în afaceri şi asistenţă în tranzacţii.

EY România vine prin lansarea aplicaţiei de mobil EY Flash în sprijinul oamenilor de afaceri, specialiştilor din domeniul financiar-contabil şi companiilor, pentru a facilita accesarea informaţiei relevante pentru aceştia din orice locaţie, într-un mod rapid şi în timp util.

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

biodiesel
CarburanţiFiscalitate

După mașinile electrice, Comisia Europeană va taxa și biodieselul importat din China

După ce a introdus taxe vamale suplimentare pentru vehiculele electrice chinezești, Comisia...

companie
Fiscalitate

Germania va acorda, până în 2028, noi facilități pentru mașinile electrice de companie

Angajații germani care conduc o mașină de companie complet electrică beneficiază deja...

acciza
CarburanţiFiscalitate

Ministerul Finanțelor propune creșterea subvenției la acciza pentru combustibil pentru transportatori și distribuitori

Ministerul Finanțelor a publicat în transparență un proiect de act normativ prin...

Mini
Fiscalitate

Mini, în centrul negocierilor dintre BMW și Comisia Europeană privind suprataxele vamale

Mini, marca britanică BMW își prezintă argumentele în fața Comisiei Europene pentru...