evoMAG intră pe piaţa RCA

Retailerul evoMAG îşi extinde portofoliul de produse şi servicii şi la asigurări, pentru început cu poliţe de asigurare RCA. Noua gamă este dezvoltată în parteneriat cu Destine Broker de Asigurare.Pe site-ul evoMAG.ro pot fi viziualizate, comparate şi selectate poliţe din ofertele a opt asiguratori: Allianz Ţiriac Asigurări, Asigurarea Românească – Asirom Vienna Insurance Group, Societatea de Asigurare – Reasigurare City Insurance, Euroins România Asigurare – Reasigurare, Generali România Asigurare Reasigurare, Groupama Asigurări, Omniasig Vienna Insurance Group şi Uniqa Asigurări.

„Am observat un interes în creştere pentru achiziţia online de asigurări. Am început cu RCA pentru că există deja o tradiţie de achiziţie online a acestui tip de poliţă de asigurare. Vom adăuga în portofoliu, în perioada imediat următoare, şi asigurări de călătorie şi asigurări de locuinţe”, a precizat Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

Livrarea poliţelor RCA se va efectua în mod gratuit, în cel mult 48 de ore de la plasarea comenzii. În cazul în care clienţii optează pentru plata online, poliţa de asigurare intră în vigoare începând de a doua zi. În cazul plăţii ramburs, poliţa de asigurare va intra în vigoare după 5 zile.

 

 

Adaugati comentariu