Europharm Distribuţie şi-a înlocuit flota cu vehicule hibride

Compania Europharm Distribuţie (EPH) a finalizat, în acest an, înlocuirea integrală a flotei auto cu un număr de peste 80 de autoturisme hibrid Toyota Auris Terra şi Toyota Yaris.
flota-europharm-distributie

Potrivit reprezentanţilor EPH, investiţia totală s-a ridicat la un milion de euro şi reconfirmă angajamentul companiei de a-şi consolida statutul de unul dintre cei mai importanţi distribuitori şi furnizori de servicii logistice de top din piaţa românească farma.

Tot pentru a îndeplini acest angajament asumat, în ultimele 12 luni, EPH a reînnoit şi flota de transport marfă, printr-o investiţie de 1.500.000 de euro.

“Înlocuirea flotei de autoturisme utilizate de către forţa noastră de vânzări cu maşini hibride este un demers prin care ne asigurăm că îndeplinim acest angajament. Şi nu ne vom opri aici. În 2017, strategia noastră prevede continuarea investiţiilor, atât pentru extinderea şi îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite clienţilor nostri, cât şi pentru creşterea acoperirii geografice a zonelor rurale şi urbane mici”, declară Georgi Roussev, Director General EPH.

Compania Europharm Distribuţie (EPH), preluată în noiembrie 2016 de Interbrands Marketing & Distribution (IBR).

Decizia de a achiziţiona automobile eco este rezultatul unei prime sinergii a EPH cu IBR. În 2015, IBR a anunţat consolidarea parteneriatului său cu Toyota România printr-un nou acord privind înlocuirea în întregime a flotei sale auto cu vehicule hibride Toyota.

Adaugati comentariu