Euroins ar putea reduce tarifele RCA pentru şoferii de până la 24 de ani

Euroins Romania are intenţia de a ajusta, începând din 2015 şi condiţionat de aprobarea ASF, primele de asigurare auto obligatorie RCA pentru şoferii cu vârste de până la 24 de ani.
ride

Potrivit reprezentanţilor companiei, măsura ar fi necesară “pentru a le permite tinerilor posesori de automobile să circule legal, contribuind astfel la efortul general de creştere a ratei de asigurare la nivel naţional”.

20090730-A-3378P-356Euroins Romania va adopta aceasta decizie ca urmare a revenirii sănătoase a businessului în cursul anului 2014, pe fondul îndeplinirii principalelor condiţii de funcţionare impuse de ASF şi îmbunătăţirii portofoliului de asigurări, spun sursele citate

Asigurătorul estimează că va înregistra creşteri anul viitor pe categoria RCA, în urma introducerii de noi criterii de departajare şi evaluare, mai detaliate şi în conformitate cu reglementarile in vigoare.

2015 va fi un an bun pentru piaţa asigurărilor, bazat pe un business sănătos şi în conformitate cu prevederile legale în vigoare, conchid reprezentanţii Euroins.

 

 

Adaugati comentariu