EU Transport sprijină lupta împotriva Coronavirusului

Compania EU Transport se implică activ în lupta împotriva Coronavirusului și a bolii pe care o cauzează, Covid-19. La apelul site-ului nostru, www.floteauto.ro, compania de transport marfă își pune la dispoziția spitalelor atât serviciile, cât și flota de vehicule pentru transportul materialelor medicale.EU Transport

Traversăm o perioadă în care generozitatea și empatia fac diferența dintre viață și moarte. O perioadă în care, mai mult ca oricând, fiecare gest, oricât de mic, contează. Iar când ești dispus să oferi totul pentru o cauză nobilă fără să aștepți nimic în schimb, cu atât mai mult meriți să fii promovat. Este cazul companiei EU Transport, care a răspuns la apelul lansat de site-ul nostru.

EU Transport

Nu este vorba de un mic transportator, ci de o companie recunoscută pe plan național, cu o flotă de 16 vehicule, de la comerciale de 3,5 tone, până la camioane de 22,5 tone cu lift. Aceasta pune la dispoziția spitalelor care au nevoie de sprijin atât flota cât și serviciile, pentru a transporta materiale în lupta împotriva Coronavirusului. Iar www.floteauto.ro va mediatiza orice astfel de inițiativă menită să ușureze munca medicilor.

 

EU Transport

EU Transport este o companie care are contracte în derulare cu cele mai renumite branduri și foruri de pe piața din România, printre care Federația Română de Fotbal, Coca Cola, Libra Bank, Jacobs și British Council. Tuturor acestora, EU Transport le asigură transportul produselor și relocarea depozitelor și punctelor de lucru de mai bine de doi ani.

 

EU Transport

Secretul companiei EU Transport constă în siguranța cu care angajații manipulează marfa și în prețurile de neegalat pe care aceasta le practică. Practic, sunt acoperite toate serviciile, de la cele mai ample, precum relocarea depozitelor și mutarea sediilor de firmă, până la transportul mobilei la mutarea în casă nouă. Iar cum mutarea începe de la stadiul de demontare, vă puteți baza pe EU Transport începând chiar de la această etapă.

 

Adaugati comentariu