Emilia Bocan, noul Senior Leasing & Development Manager al P3 România

P3, investitor specializat, dezvoltator şi manager de proprietăţi pan-europene de logistică, a numit-o pe Emilia Bocan în funcţia de Senior Leasing&Development Manager pentru România.emilia-bocan-floteauto

Aceasta se va ocupa de toate aspectele care ţin de închirierea şi dezvoltarea celor 305.000 m2 ai P3 Bucharest, cel mai mare parc logistic din ţară, precum şi de noile proiecte de investiţii ale P3 în România.

Înainte să se alăture P3, Emilia Bocan (29 de ani) a lucrat timp de trei ani la Colliers Romania şi patru ani în cadrul Immofinanz Services Romania, unde a ocupat mai întâi funcţia de Leasing Manager & Marketing Coordinator, fiind ulterior promovată în funcţia de Senior Leasing Manager. În toată această perioadă Emilia a fost implicată în închirierea şi managementul operaţional a celor peste 300.000 m2 de spaţii de birouri şi industrial din portofoliul Immofinanz, precum şi dezvoltarea proiectelor industriale şi de birouri ale investitorului în România.

P3 deţine, în prezent, 305.000 mp în 11 clădiri în parcul logistic P3 Bucharest. Acesta este poziţionat strategic, la doar 13 kilometri de centrul Bucureştiului si în imediata apropiere a şoselei de centură, ceea ce permite accesul facil către cele şase sectoare ale capitalei, către Aeroportul Internaţional Henri Coandă, situat la 22 km distanţă, şi către autostrada A2. P3 a finalizat recent construcţia a trei noi clădiri în P3 Bucharest Park şi are în plan continuarea extinderii atât în parcul din capitală, cât şi în zonele de centru şi de vest ale României.

 

One thought on “Emilia Bocan, noul Senior Leasing & Development Manager al P3 România

Adaugati comentariu