Elon Musk: panica legată de Coronavirus e o tâmpenie

Lăsați prostiile și treceți la muncă: boss-ul companiei Tesla, Elon Musk consideră toată nebunia legată de Coronavirus ”dumb”. Adică exagerată, în termeni academici.Elon Musk

Treaba stă așa: în momentul de față sunt 318.000 de persoane infectate, iar până acum au murit 13.643. Ce-i drept, nu și în Statele Unite. Dar și nord-americanii trebuie să se aștepte la un ”tsunami”, așa cum s-a întâmplat în Asia și în Europa.

Totuși, Elon Musk nu este de acord cu nebunia creată în jurul Coronavirusului, ci o consideră o prostie. Tweet-ul dat de Musk pe 6 martie a primit mai bine de 10.000 de like-uri în primele 10 minute. Adevărul este că, la momentul respectiv, erau doar 100.000 de infectați. Totuși, like-urile fanilor au continuat să curgă, ajungând la 1,73 milioane, în timp ce numărul de comentarii a depășit 394 de mii.

 

De ce este Tesla Cybertruck cea mai urâtă mașină din lume!

Are, totuși, Elon Musk vreun motiv ascuns care să detemine o astfel de remarcă? Absolut: acțiunile Tesla sunt în cădere liberă. După ce pe 19 februarie o acțiune valora 915 USD (o valoare record în istoria companiei), tendința generală a fost de scădere accentuată, ajungând să valoreze 358 USD pe 18 martie.

Elon Musk actiuni Tesla

Iar cum extinderea pandemiei spre America de Nord este iminentă, nu e de mirare că Elon Musk este panicat de sumbra perspectivă.

 

Adaugati comentariu