Ekol România se mută într-un nou spațiu logistic

Ekol Logistics se dezvoltă în România, semnând un contract de închiriere pe o durată de 5 ani pentru un nou depozit localizat în apropiere de București, pe autostrada A1, la km 23.Ekol

Începând cu luna decembrie 2017, Ekol România își extinde operațiunile într-un nou spațiu logistic în CTPark Bucharest, clasa A, cu 6.000 mp zonă de birouri și zonă de depozitare. În prezent, compania operează două depozite în CTPark, precum și unul în Timișoara, acoperind un spațiu total de 14.000 mp.

 

Noul depozit dispune de 9 rampe de încărcare, 2 rampe de tip drive-in, o capacitate de depozitare de 10.000 europaleți și o înălțime de 12 metri. De asemenea, dispune de un sistem de securitate CCTV de top și software precum Quadro sau WMS, dezvoltate și implementate în totalitate de departamentul R&D Ekol. Spațiul logistic a fost proiectat să respecte cele mai înalte cerințe de securitate, cu scopul de a obține Certificarea TAPA. Acest lucru va aduce beneficii semnificative activității Ekol în România. Prin intermediul acestui nou spațiu de depozitare, Ekol va putea furniza cele mai bune soluții logistice clienților actuali, precum și viitorilor clienți, deservind diverse industrii, cum ar fi Automotive, Electronice, FMCG, Retail/E-commerce.
Această investiție este o dovadă a faptului că Ekol România se concentrează și pe crearea unui mediu de lucru mai bun pentru angajații săi. Noile birouri respectă standarde înalte de design interior, cu mobilier confortabil și materiale de înaltă calitate.

“Suntem foarte bucuroși că am făcut acest pas, în conformitate cu strategia noastră globală de dezvoltare, demonstrând că Ekol crește și devine din ce în ce mai puternică pe piața din România. Încă de anul trecut știam că această investiție este necesară pentru noi, având ca scop consolidarea prezenței pe piața locală ca furnizor de logistică integrată. Intrăm într-o nouă etapă în care ne vom dezvolta oportunitățile de afaceri și vom oferi suport total clienților noștri, prin soluții personalizate. Datorită noilor noastre resurse și spațiului mai mare de depozitare, cu siguranță vom adăuga valoare afacerii clienților noștri, prin flexibilitate și inovație”, a declarat Alecsandru Mucenic, Country Manager Ekol Romania.

Ekol Romania a fost înființată la finalul anului 2011, ca o etapă importantă a dezvoltării Ekol în Europa. În prezent, are două filiale, în București și Timișoara, 3 facilității logistice cu un spațiu total de 14.000 mp, o flotă ecologică formată din 227 de camioane și aproape 400 de angajați.

Adaugati comentariu