Eckerle Automotive din Cluj îşi extinde producţia şi angajează 100 de salariaţi

Grupul Eckerle a investit, prin Divizia Automotive prezenta în Romania, 400.000 de euro în extinderea capacitatii de productie de la Cluj. Hala de productie cu o suprafata de 5.600 de metri patrati în care îsi desfasoara activitatea Eckerle Automotive a fost extinsa cu 700 de mp, iar numarul de angajati va creste de la 800 la 900 de persoane.eckerle-automotive-din-cluj-isi-extinde-productia-si-angajeaza-100-de-salariati/floteauto

Eckerle Automotive este specializata în asamblarea componentelor pentru industria auto, cum ar fi dispozitivele pentru functii de confort (ridicare geamuri, stergatoare de parbriz), dispozitivele pentru actionare si manevrabilitate (ABS, racire etc.) sau articole de masa (blocare usa, valve de ventilatie).

Produsele Eckerle sunt folosite pentru dotarea unor marci consacrate de autovehicule cum sunt Prosche, BMW, Audi, Nissan, Toyota, Ford, Land Rover sau Opel.

„Cifra de afaceri a Eckerle Automotive a fost de 33 de milioane de euro în anul 2013 si de 34 de milioane de euro în anul 2014. Eckerle Automotive este specializata în asamblarea componentelor pentru industria auto, cum ar fi dispozitivele pentru functii de confort (ridicare geamuri, stergatoare de parbriz), dispozitivele pentru actionare si manevrabilitate (ABS, racire etc.) sau articolele de masa (blocare usa, valve de ventilatie). Principalul client al Eckerle Automotive este Bosch, cel mai mare
producator de electromotoare, acesta reprezentând aproximativ 33% din vânzarile grupului”, au explicat reprezentanţii producătorului.

Eckerle a fost fondat în anul 1968 în Germania, fiind în acest moment lider mondial în ceea ce priveste calitatea si tehnologia utilizata pentru productia de subansamble si piese pentru industria auto.
Grupul Eckerle este prezent la nivel international prin filialele sale din Germania, Ungaria, Romania, Mexic si China.

Fabrica Eckerle Automotive din Cluj-Napoca a fost infiintata in anul 2002.

Adaugati comentariu