EAV 2Cubed, campionul livrărilor la domiciliu (video)

EAV 2Cubed are de toate: acoperiș, ca să nu te plouă, motor electric ca să nu polueze, pedale ca să nu rămâi în pană de curent și o gamă completă de caroserii, ca să-ți găsești varianta ideală pentru afacerea ta!
EAV 2Cubed floteauto.ro

Propulsia hibrid se dovedește soluția ideală pentru livrările la domicilu. Și nu mă refer la tradiționala combinație dintre benzină și electric, ci la cea dintre forța picioarelor și electric, adică la principiul folosit mai nou de către bicicletele electrice.

EAV 2Cubed floteauto.ro

Compania britanică EAV a adaptat fix acest principiu unui vehicul utilitar ”de buzunar”, folosit la ultima dintre zalele lanțului livrărilor de mărfuri. Practic, motorul electric îl asistă pe curierul-quadciclist, permițându-i să atingă o viteză în regim hibrid de 24 km/h, iar bateria asigură curent pentru distanța de 30-100 km, în funcție de nivelul de asistență a motorului, de încărcătură și de alți factori.

De asemenea, motorul electric are capacitatea de a demara fără asistență de la pedale până la 10 km/h. Diametrul de bracaj de 4,6 m este un alt atu pe străduțele înguste dintre case.

➡ Vehicul autonom pentru firme de curierat 💡 !

Sarcina maximă este de 150 kg în benă, pe lângă cele maxim 100 kg ale șoferului, iar greutatea la gol a versiunii șasiu este de 125 kg. Cât despre dimensiunile exterioare, acestea sunt de 2.740 / 1.040 / 1.950 mm (L/l/h).

EAV 2Cubed are mulți frați

Britanicii propun mai multe versiuni de caroserie: EAV Platform, EAV Pickup, EAV 2Cubed (van), EAV RoRo (cu container de 1,5 mc pe role și șină basculantă integrată), HG-EAV (platformă cu remorcă) și EAV Cool (cu compartiment de marfă refrigerat, pentru restaurante și vânzători ambulanți de înghețată).

Cel mai răspândit dintre ele, EAV 2Cubed, cară în spate un compartiment cu volum de 2 mc, cu dimensiuni interioare de 1,3 / 1,0 / 1,5 m.

 

via EAV

Adaugati comentariu