Două noi puncte fixe de control pentru rovinietă

Începând de marţi, vor fi puse în funcţiune două noi puncte fixe de control pentru rovinietă, prin intermediul cărora vor fi înregistrate vehiculele care circulă fără achitarea corespunzatoare a tarifului de utilizare (rovinieta), în vederea sancţionării cu amenda contravenţională, conform prevederilor OG 15/2002 cu modificările şi completările ulterioare, a anunţat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.
rovinietă

Aceste puncte de control sunt amplasate în zona punctelor de trecere a frontierei Naidăs şi Vulcani.

Ca urmare, de marţi, vor fi 108 puncte fixe de control valabilitate rovinietă pe întreaga reţea de drumuri naţionale şi autostrăzi.

Punctele de control fac parte din SIEGMCR, sistemul informatic deţinut de CNAIR.

„Adresăm conducătorilor auto rugămintea de a verifica înainte de a utiliza reţeaua de drumuri naţionale şi autostrăzi valabilitatea rovinietei. Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor, CNAIR a pus la dispoziţia acestora, pe portalurile web www.cnadnr.ro (secţiunea Verificare Rovinieta) şi www.erovinieta.ro un instrument prin care se poate verifica valabilitatea rovinietei, prin introducerea datelor vehiculului (număr de înmatriculare, număr de identificare”, precizează CNAIR.

 

CITEȘTE ȘI:

4 mld. € pentru atenuarea consecinţelor pandemiei. Instrumentul SURE

Serviciu de taxi gratuit, lansat de Primăria Constanța. Cine sunt beneficiarii

Cod portocaliu de furtuni pentru aproape jumătate din ţară

 

Adaugati comentariu