Dacia Renault scoate la concurs peste 500 de posturi

Grupul Renault România anunţă că oferă, la Târgul Angajatori de Top ce are loc vineri şi sâmbătă în Capitală, peste 500 de posturi pentru activităţile de inginerie, servicii şi fabricaţie.renault

Pe lângă cele 500 de posturi, Grupul Renault România a mai anunţat 100 de locuri pentru studenţi şi masteranzi care îşi doresc să facă practică în cadrul companiei.

„Grupul caută pentru activitatea de R&D ingineri, absolvenţi ai facultăţilor tehnice, în domeniul automobilelor (Automotive), cu următorul profil: competenţe proiectare CATIA, calcul, simulare numerică, experienţă de minim 2 ani în domeniul auto sau conex, experienţă de management de proiect, cunoştinţe despre tehnica automobilului”, precizează compania.

Alte 200 de posturi sunt disponibile în echipele de supply chain, post-vânzare şi studii de piaţă. Pentru activitatea de fabricaţie vehicule, pentru platforma industrială de la Mioveni, compania caută automatişti şi analişti calitate.

Târgul Angajatori de Top îşi prezintă oferta de job-uri în Bucureşti, în perioada 25 – 26 martie, în intervalul 10.00-18.00 (vineri) şi 10.00-17.00 (sâmbătă), la Sala Palatului.

Accesul la eveniment este gratuit în baza preînscrierii pe hipo.ro, iar vizitatorii pot aplica folosind un singur CV Barcode, pe care îl pot obţine din contul personal, de pe acelaşi site. După completarea CV-ului au posibilitatea să-l descarce în format Barcode, pe care, ulterior, să îl printeze şi să aplice la joburile de la târg.

 

 

Adaugati comentariu