Dacia a produs modelul Duster cu numărul 1.000.000, la uzina de la Mioveni

Modelul Dacia Duster cu numărul 1 milion, produs la fabrica din Mioveni (jud. Argeş), şi-a găsit, miercuri, posesor din România, a anunţat constructorul auto.
duster-floteauto

Miercuri, 14 decembrie 2016, Dumitru Jianu, din Bucureşti, a devenit posesorul automobilului Duster cu numărul 1.000.000, fabricat de uzina de la Mioveni. Este vorba despre un model Black Touch 4×4, de culoare Verde Altaď, echipat cu motorul pe benzină de 114 CP. Cheia maşinii i-a fost înmânată cumpărătoruluii de către Hakim Boutehra, director general Renault Commercial Roumanie.

Duster s-a impus, încă de la lansare, pe cele mai exigente pieţe ale Europei Occidentale, precum Franţa, Germania, Marea Britanie sau Elveţia.

Duster reprezintă cartea de vizită a gamei Dacia. Este modelul care a reuşit să impună marca noastră atât în România, cât şi în numeroasele ţări unde clienţii sunt în căutarea unui SUV robust şi modern. Sunt încântat să înmânez azi cheia acestui model aniversar unui client din România – leagănul mărcii Dacia”, a arătat Hakim Boutehra.

 

Reînnoit la sfârşitul anului 2013, Duster este produs în prezent în uzina de la Mioveni, precum şi în mai multe uzine din afara României, în Rusia, India, Columbia şi Brazilia.

Potrivit statisticii oficiale, în primele 11 luni din 2016, aproape 6.300 de vehicule Duster au fost livrate clienţilor români, ceea ce plasează SUV-ul Dacia pe locul al doilea în clasamentul celor mai vândute modele din România.

 

 

Adaugati comentariu